TOKİ'nin İlk Evim Konut Projesi kapsamında Van Erciş’te yapılması planlanan 814 dairelik 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. İşte Erciş TOKİ hak sahipleri kura sonuçları...

TOKİ Van Erciş İlk Evim Konut Projesi kapsamında 814 adet 2+1 ve 3+1 tipinde daire 810 hak sahibinin katıldığı kura çekiminde konutların hak sahipleri belirlendi.

TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre Konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 03 Ekim – 07 Kasım 2024 tarihleri arasında T. Halk Bankası Van Erciş Şubesi’nde imzalanacak. Ayrıca hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar; Yüzde 10 peşinat bedeli için 240 ay vade ile taksitlendirilecek olup, peşinat tutarı da sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek. Paylaşılan detaylara göre hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyesi ve aylık taksitler her senenin Ocak ve Temmuz aylarında olacak şekilde senede iki kez bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranına göre artırılacak. TOKİ Van Erciş projesindeki taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak ve ilk dönemsel artış Ocak 2025 tarihinde uygulanacak.

TOKİ VAN ERCİŞ KURA SONUÇLARI CANLI YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ Van Erciş, 2+1 ve 3+1 tipindeki seçeneklerin konut belirleme kurası tamamlandı. Van Erciş TOKİ konut belirleme kura çekilişi sonuçları isim listesini YouTube videosundan izleyerek öğrenebilirsiniz.

Van’da 26 Eylül nöbetçi eczane listesi yayınlandı Van’da 26 Eylül nöbetçi eczane listesi yayınlandı

SONUÇLARI E-DEVLETTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

TOKİ Van Erciş kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açılırken, kura sonuçları e-devlet üzerinden ve TOKİ resmi web sitesinden görüntülenebilecek. Kura sonuçları E-Devlet TOKİ Başvuru ekranından görülebiliyor.

Muhabir: VEYSEL İZGİ-ZENÜN YEŞİL