UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada?

Nesine 2.Lig mücadele eden Vanspor ile Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Amedspor’a TFF'den kötü haber geldi. Geçtiğimiz hafta oynanan Vanspor-Aksarayspor maçı ile Amedspor-Esenler Erokspor maçlarında taraftarların “çirkin ve kötü tezahüratı” neddiyle iki kulüp PFDK’ya sevk edildi.

VANSPOR VE AMEDSPOR’A CEZA YOLDA

Geçtiğimiz hafta Vanspor, Aksarayspor ile ligin 6’ıncı haftasında karşı karşıya geldi. Kendi sahasında Aksarayspor’a 1-0 yenilen ve son haftalardaki kötü gidişatını sürdüren Vanspor’a bir kötü haber de TFF’den geldi. Ayrıca; geçtiğimiz hafta Esenler Erokspor ile oynanan maçta rakibine 4-0 yenilen Amedspor’a da TFF’den kötü haber geldi. Amedspor, “çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle Amedspor kulübü de PFDK’lık oldu. PFDK’ya sevk edilen Vanspor ve Amedsapor’un ceza alması bekleniyor.

TFF’den yapılan açıklamada; “Nesine 2.Lig Kırmızı Grup’ta 05.10.2024 tarihinde oynanan Vanspor-Aksarayspor maçında “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle futbol disiplin talimatının 53.maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca; Trendyol 1.Lig’de 06.10.2024 tarihinde oynanan Amedspor-Esenler Erokspor maçında “çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle futbol disiplin talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi” denildi.

Muhabir: VEYSEL İZGİ-ZENÜN YEŞİL