SPOR

TFF'den BAL ve yerel liglerle ilgili yeni düzenleme!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni uygulaması, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve yerel liglerde futbolcuların lisans işlemleriyle ilgili önemli bir adım attı. Futbolcular 2 sezon üst üste kendi takımlarında vize yaptırmaması halinde yeniden işlem yaptırmak zorunda kalacak.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 sezonu amatör futbol liglerinde uygulanacak yeni esasları açıkladı. TFF, Futbolcular 2 sezon üst üste kendi takımlarında vize yaptırmaması halinde yeniden işlem yaptırmak zorunda kalacak denildi. BAL’da mücadele eden temsilimiz Vangölüspor yeni düzenlemeleri yakından takip ederek, oyuncu lisans işlemlerinin aksatılmaması için gerekli önlemleri alıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, “BAL’da yaş uygulaması ile ilgili önemli bir kararlar alınırken, Kulüplerin kendi futbolcularının 2 sezon üst üste kulüplerinde vize yaptırmaması durumunda futbolcusu boşa düşmüş olmakta ve bu kişilere bu süreç sonunda yeniden işlem yaptırmak istediklerinde Transfer evrakı doldurup yaşa bakılmaksızın TFF 300 TL, TASKK 300 TL ücret yatırmaları gerekmektedir.”