Van’da 11 gündür haber alınamayan Sumaye Saed Muhammed Aziz polis ekiplerinin çalışmaları sonucu İpekyolu’nda bir adreste bulunarak ailesine teslim edildi. Polis ekiplerinin arama çalışmaları sonucunda 11 gün sonra İpekyolu'nda bir adreste bulunan 14 yaşındaki Sümeyye ailesine teslim edildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; " Çocuk Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında kayıp başvurusu bulunan çocuk Sumaye Saed Muhammed Aziz (2010 doğumlu) isimli kızımızın İpekyolu ilçesinde bir ikamette olduğu tespit edilmesi üzerine; 30.09.2024 tarihinde tespit edilen ikamete geçilerek kayıp kızımız Sumaye Saed Muhammed Aziz'e ulaşılmış ve ailesine kızımızın bulunduğu bilgisi verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Van Barosu'ndan kayıp Rojin için açıklama! Van Barosu'ndan kayıp Rojin için açıklama!

SÜMEYYE AZİZ 11 GÜN SONRA BULUNDU

İpekyolu ilçesine bağlı Bahçıvan Mahallesi’nde yaşayan 15 yaşındaki lise öğrencisi Iraklı Sumaye Saed Muhammed Aziz (Sümeyye Aziz) 19 Eylül’de okula gitmek üzere evden ayrılmış ve bir daha da haber alınamamıştı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Iraklı Sumaye Saed Muhammed Aziz (Sümeyye Aziz) İpekyolu’nda bir adreste bulunarak ailesine teslim edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ