VAN

Son dakika: Valilikten Rojin Kabaiş ile ilgili açıklama!

Son dakika Rojin Kabaiş haberi: Tüm Türkiye'nin gözü kulağı Van'da 18 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş'ten gelecek umutlu haberdeydi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da 18 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Rojin Kabaiş'in cansız bedeninin bulunması ile ilgili Van Valiliği de bir açıklama yaptı.

Abone Ol

Van’da 7 Eylül’de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inen Rojin Kabaiş'ten acı haber gelirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 18 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş’in cansız bedeni Van Gölü sahilinde Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu açıkladı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Van Valiliği'nden yapılan açıklamada; "İlimizde 27 Eylül 2024 Cuma gününden bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır, Aziz Milletimize de başsağlığı diliyoruz" denildi.

BAKAN YERLİKAYA ACI HABERİ DUYURDU

Tüm Türkiye Van’da kaybolan Rojin ile ilgili müjdeli haber beklerken Bakan Ali Yerlikaya Rojin Kabaiş’in cansız bedeninin Van Gölü sahilindeki Mollakasım köyü sahilinde bulunduğunu açıkladı. Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; "27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.