Diyarbakır'da yaşanan Narin Güran cinayetine ilişkin adli süreç devam ediyor. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden 21 Ağustos tarihinde Kur'an kursuna gitmek için çıkan ancak bir daha geri dönmeyen Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra bulundu. Narin Güran'ın evinin yakınındaki Eçuval içerisinde ve üzerine taş konulmuş halde cansız bedeni bulunan Narin'i kimin öldürdüğü ise henüz bulunamadı.

Van’da kırmızı alarm! Van’da kırmızı alarm!

Her geçen gün cinayette yeni detaylar ortaya çıkarken soruşturma kapsamında Narin Güran'ın tutuklu amcası Salim Güran ile ilgili flaş gelişme daha yaşandı.

10 KİŞİ SERBEST KALDI

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Narin Güran'ın amcası Salim güran ve cinayetin itirafçısı Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı. 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında dün ifadeleri alına anne dahil 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken 10 kişi ise serbest bırakıldı.

AMCA YENİDEN İFADE VERECEK

Bu kapsamda anne de dahil olmak üzere 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken, 3 kişi adli kontrol şartıyla, 10 kişi ise serbest bırakılmıştı. Edinilen son bilgiye göre; Narin Güran'ın tutuklu amcası Salim Güran yeniden ifadesi alınmak üzere mahkemeye sevk edilddi.

Kaynak: HABER MERKEZİ