Olay, Hakkari'nin Gazi Mahallesi'nde yaşandı. Hakkari’de babası ile tartışan evlat dehşet saçtı. Baba ile oğul arasındaki özlü tartışma cinayetle sonuçlanırken çıkan tartışmada babasını öldüren N.M. kardeşini de ağır yaraladı.

BABASINI ÖLDÜRDÜ, KARDEŞİNİ AĞIR YARALADI

Hakkari'nin Gazi Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, N. M. isimli şahıs, misafir olarak Van’da Hakkari’ye oğlunun evine geldi. Baba ile oğul arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkarken N.M. çıkan tartışmada babasını silahla öldürürken kardeşi L. M.'yi de yaraladı.

BABASINA VE KARDEŞİNE SİLAHLA 7 EL ATEŞ ETTİ

İddiaya göre, baba İ. M. ile oğlu N.M. arasında tartışma çıktı. Baba İ. M. oğlunu evinden çıkarmak isteyince tartışma şiddetlendi. Bunun üzerinde N. M. babasına ve kardeşine silahla 7 el ateş etti. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi L. M. ise yaralandı.

KARDEŞİNİN DURUMU AĞIR

Van’da şehit düşen Eren Öztürk mezarı başında anıldı! Van’da şehit düşen Eren Öztürk mezarı başında anıldı!

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri tarafından mahallenin giriş ve çıkışlara kapatılırken zanlı yakalandı. Olayda yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan L.M.'nin ise sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA-ŞEHRİVAN