6 aylık üretici enflasyonu rakamlarını açıklamasıyla birlikte alkollü içkiler ve tütün ürünlerine özel tüketim vergisi (ÖTV) tutarlarına, 6 aylık üretici enflasyonu olan yüzde 19,49 oranında zam geldi. ÖTV tutarlarının artırılması sonrası sigaraya hem zam gelirken hem de fiyatlarda indirim yapıldı. Peki, JTİ ve PM grubunda zamlı sigara fiyatları kaç TL oldu? En ucuz ve pahalı sigara ne kadar oldu? İşte güncel fiyatlar…

ÖTV artışı sonrası Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından JTI ve PM grupları sigara fiyatlarına zam yaptığını duyurdu.

JTİ’DEN ÖNCE ZAM SONRA İNDİRİM

ÖTV artışlarının ardından birçok sigara şirketi ürünlerine zam yaparken, JTİ grubunun fiyatlarına yaptığı 9 TL’lik zam büyük bir tepkiye neden olurken gelen tepkiler sonrası JTİ grubu zammı revize ederek paket başına 6 TL indirim yaptı. 6 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni fiyat listesine göre, grubun en düşük sigara fiyatı 61 lira olurken en yüksek fiyat ise 74 lira oldu.

İşte JTİ grubunda yeni fiyatlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamuya üst düzey atamalar! İki yeni büyük elçi atandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamuya üst düzey atamalar! İki yeni büyük elçi atandı

PM GRUBU DA FİYATLARINA ZAM YAPTI

ÖTV artışlarının ardından JTİ grubunun sigara fiyatlarına yaptığı zam sonrası ikinci zammı da PM grubu yaptı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından PM grubu sigara fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. 6 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni fiyat listesine göre, grubun en düşük sigara fiyatı 63 TL olurken en yüksek fiyat ise 80 TL oldu.

İşte Philip Morris (PM) grubunda yeni zamlı fiyatlar…

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ