Yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Ticaret Bakanlığının aldığı tedbirler sonucu ikinci el piyasasındaki aşırı yüksek fiyatlar dengeye oturdu.  Otomotivin "yatırım aracı olarak görülme" cazibesini kaybetmesinin ardından, gerçek alıcılar ile otomotiv markaları baş başa kaldı.

BAZI BAYİLER LİSTE FİYATININ DA ALTINDA SATIŞ YAPIYOR  |

Geçen yılın ikinci yarısından sonra yaşanan bu gelişmelerin ardından, yeni ekonomi programının da fiyatların dengede kalmasına destek olduğu belirtiliyor. Son gelişmelerin ardından, birçok otomotiv markası sıfır otomobilde kredi, takas desteği ve nakit indirim gibi kampanyalara başladı. Bazı bayilerin liste fiyatının da altında satış yaptığı, kampanyalarda indirim oranının yüzde 20'yi bulduğu belirtiliyor.

Sıfır araçlarda 100-300 bin liraya kadar indirim uygulayan markalar olduğu görülüyor. Diğer yandan nakit indiriminin yanı sıra markaların finansman kampanyaları da sürüyor.

İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINDA DENGELENME  |

İkinci el araç pazarında, geçen yılla karşılaştırıldığında, ocak-nisan dönemindeki yüzde 2,24'lük fiyat artışının piyasadaki dengelenmeye işaret ettiği belirtiliyor.

"BAYİLER HEM PEŞİN İNDİRİMLER UYGULAMAYA HEM DE KENDİ BÜNYELERİNDE KAMPANYALAR DÜZENLEMEYE BAŞLADI"

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bayilerin geçmiş dönemden verdikleri yıllık siparişleri stok anlamında ellerinde birikmeye başladı. Bayiler şu anda her marka, her modele göre kendi içlerinde hem peşin indirimleri uygulamaya hem de kendi bünyelerinde kampanyalar düzenlemeye başladı." dedi.

Piyasalarda fiyatların dengeye oturduğunu ancak yılın ikinci yarısından sonra biraz daha yukarıya doğru çıkmasını beklediklerini dile getiren Ertemel, şunları kaydetti: "Bence yıl sonuna kadar bu kampanyalar devam edecek. Çünkü şu anda satış adetleri istenilen düzeyde değil. Bundan sebep her marka, model kendince satış stratejileri geliştiriyor. Bu stratejilere göre, yıl sonuna kadar bu kampanyalar devam eder. 

Türkiye en güzel kızını seçiyor... Miss Turkey 2024'te 20 finalist belli oldu! Türkiye en güzel kızını seçiyor... Miss Turkey 2024'te 20 finalist belli oldu!

Çünkü faizin yüksek olması, şu anda krediye erişimin zor olması otomotiv sektörünü bu bağlamda zorlayan faktörler. Gelen müşteriler genellikle takasa araç teklif edip üstünü nakit ödeyip alan müşteriler şu anda. Bu tabii ki bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor."

OTOMOTİVDE "7 TEMMUZ" BEKLENTİSİ  |

Ertemel, Avrupa Birliği'nin "Genel Güvenlik Yönetmeliği" (GSR) kapsamında, GSR tescili olmayan sıfır araçların 7 Temmuz'dan itibaren satışına izin vermeyeceği haberlerini kendilerinin de takip ettiklerini dile getirdi.

İMAS Başkanı Ertemel, "Bayiler ve distribütörler ellerinde olan bu araçları bir an önce eritip esasında bu riskten kurtulmak istiyorlar. Bununla alakalı çeşitli kampanyalar düzenleniyorlar. Tahmin ediyorum eğer o tarihe kadar bu araçları satamayıp ellerinde de kalırsa onları belki kendilerine faturalayıp kiralama yöntemiyle belki daha sonra 6 ay-6 bin kilometre şartı oluştuktan sonra kendileri satabilirler diye düşünüyorum." değerlendirmesini yaptı.

İşte marka marka, model model sıfır otomobil kampanyaları...

Otomobil piyasasında markalar sıfır otomobiller için yeni kampanyalarını duyururken 12 ay vadeli 0 faizli kredi ile araç satın alma imkanı dikkat çekti.

SEAT 

Seat modellerinde, mayıs ayına özel "yüzde 0 faiz" fırsatı yaşanıyor. Şirketten yapılan açıklama göre, Seat, mayıs boyunca Ibiza, Leon ve Arona modellerinde faizi sıfırladı. Kampanya ile tüm Ibiza ve Arona'larda 125 bin liradan 12 ay vadede 0 faizli taşıt kredisi imkanı sunuluyor. SEAT'ın en çok tercih edilen modellerinden Leon'da ise 200 bin liradan 12 ay yüzde 0 faizli taşıt kredisi imkanı mevcut.

<p>Kampanya ile tüm Ibiza ve Arona'larda 125 bin liradan 12 ay vadede 0 faizli taşıt kredisi imkanı sunuluyor. SEAT'ın en çok tercih edilen modellerinden Leon'da ise 200 bin liradan 12 ay yüzde 0 faizli taşıt kredisi imkanı mevcut.</p>

Leon modeli 1 milyon 540 bin liradan, Arona 1 milyon 210 bin liradan ve Ibiza 1 milyon 95 bin liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satılıyor. 2024 model araçlar için geçerli olan bu fırsat, 31 Mayıs'a kadar kampanyaya katılan tüm SEAT yetkili satıcılarında devam edecek.

<p>Leon modeli 1 milyon 540 bin liradan, Arona 1 milyon 210 bin liradan ve Ibiza 1 milyon 95 bin liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satılıyor.</p>

<p>2024 model araçlar için geçerli olan bu fırsat, 31 Mayıs'a kadar kampanyaya katılan tüm SEAT yetkili satıcılarında devam edecek.</p>

CUPRA 

CUPRA, Leon ve Formentor modelleri için mayıs ayı boyunca yüzde sıfır faizli taşıt kredisi imkanı sağlıyor. CUPRA, Leon ve Formentor modellerinde 200 bin liraya 12 ay vadede yüzde sıfır faiz fırsatı sunuyor.

<p><strong>CUPRA  |</strong></p>

<p>CUPRA, Leon ve Formentor modelleri için mayıs ayı boyunca yüzde sıfır faizli taşıt kredisi imkanı sağlıyor. CUPRA, Leon ve Formentor modellerinde 200 bin liraya 12 ay vadede yüzde sıfır faiz fırsatı sunuyor.</p>

<p> </p>

CUPRA Formentor 1 milyon 890 bin, CUPRA LEON ise 1 milyon 690 bin liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satılıyor. 2024 model araçlar için geçerli olan fırsat, 1-31 Mayıs arasında kampanyaya katılan tüm CUPRA yetkili satıcılarında devam edecek.

<p>CUPRA Formentor 1 milyon 890 bin, CUPRA LEON ise 1 milyon 690 bin liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satılıyor. 2024 model araçlar için geçerli olan fırsat, 1-31 Mayıs arasında kampanyaya katılan tüm CUPRA yetkili satıcılarında devam edecek.</p>

HONDA 

Honda, limitli sayıda City modeli için özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Honda City modeline sahip olmak isteyenlere 225 bin lira indirim veya 250 bin liraya kadar kredilerde yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sağlanıyor.

<p><strong>HONDA  |</strong></p>

<p> </p>

<p>Honda, limitli sayıda City modeli için özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Honda City modeline sahip olmak isteyenlere 225 bin lira indirim veya 250 bin liraya kadar kredilerde yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sağlanıyor.</p>

<p> </p>

Limitli sayıda City için geçerli olacak kampanya kapsamında 250 bin liraya kadar kredi kullanımında yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sunuluyor. 6 yıllık Honda garantisine sahip City modeli için nakit alımlarda ise 225 bin lira indirim seçeneğiyle 1 milyon 30 bin liralık satış fiyatı bulunuyor.

<p>Limitli sayıda City için geçerli olacak kampanya kapsamında 250 bin liraya kadar kredi kullanımında yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sunuluyor. 6 yıllık Honda garantisine sahip City modeli için nakit alımlarda ise 225 bin lira indirim seçeneğiyle 1 milyon 30 bin liralık satış fiyatı bulunuyor.</p>

DFSK, Mayıs ayı kampanlası ile hafif ticari araç müşterilerine benzinli ve yüzde 100 elektrikli motora sahip geniş hafif ticari araç ürün gamında uygun kredi koşulları sağlıyor. Tek kabin pick-up C31, çift kabin C32, elektrikli pick-up EC31 ve elektrikli panel van EC35 modellerinde, nakit alımlarda 70 bin lira indirim sağlanıyor.

<p>DFSK, Mayıs ayı kampanlası ile hafif ticari araç müşterilerine benzinli ve yüzde 100 elektrikli motora sahip geniş hafif ticari araç ürün gamında uygun kredi koşulları sağlıyor. Tek kabin pick-up C31, çift kabin C32, elektrikli pick-up EC31 ve elektrikli panel van EC35 modellerinde, nakit alımlarda 70 bin lira indirim sağlanıyor.</p>

DFSK, nakit indirimi yerine kredi kullanmak isteyenler için de uygun krediler sunuyor. Buna göre 300 bin liraya kadar olan krediler, 12 ay vade ile yüzde 1,19 faiz oranıyla kullanılabiliyor. Böylece müşteriler bu krediyi aylık 27 bin 77 lira taksitlerle ödeyebiliyorlar.

<p>DFSK, nakit indirimi yerine kredi kullanmak isteyenler için de uygun krediler sunuyor. Buna göre 300 bin liraya kadar olan krediler, 12 ay vade ile yüzde 1,19 faiz oranıyla kullanılabiliyor. Böylece müşteriler bu krediyi aylık 27 bin 77 lira taksitlerle ödeyebiliyorlar.</p>

FİAT 

Fiat'ın Egea modeline, mayıs ayı boyunca Kampanya kapsamında aracını takasa getiren müşteriler, mevcut aracını değerinde satarak 250 bin TL'ye 12 ay sıfır faizli kredi imkanı sunuyor.

<p><strong>FİAT  |</strong></p>

<p>Fiat'ın Egea modeline, mayıs ayı boyunca Kampanya kapsamında aracını takasa getiren müşteriler, mevcut aracını değerinde satarak 250 bin TL'ye 12 ay sıfır faizli kredi imkanı sunuyor.</p>

<p> </p>

Ay sonuna dek geçerli olacak kampanyada, Egea Sedan 969 bin 900 TL'den,

<p>Ay sonuna dek geçerli olacak kampanyada, Egea Sedan 969 bin 900 TL'den,</p>

 Egea Cross 1 milyon 52 bin 900 TL'den ve Cross Wagon gövde seçeneği ise 1 milyon 311 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

<p> Egea Cross 1 milyon 52 bin 900 TL'den ve Cross Wagon gövde seçeneği ise 1 milyon 311 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.</p>

Takas kampanyasından faydalanacaklar 250 bin TL 12 ay yüzde 2,99 faiz oranı ile kredi kullanabilecek. "Fiat Online" üzerinden gerçekleşen Egea siparişlerinde, ek olarak uzatılmış garanti hediye ediliyor ve garanti süresi, 1 yıl ilave ile 6 yıla yükseliyor.

" src="https://i12.haber7.net//fotogaleri/haber7/album/2024/21/otomobil_markalari_pes_pese_kampanyalarini_duyurdu_1716302176_9829_w750_h499.jpg" />

BYD

Çinli otomobil üreticisi BYD'nin  3, Mayıs ayı boyunca 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı ve aracını takasa getirenlere özel indirimle sunuluyor. Bu kampanya, alıcılar için cazip bir fırsat sunuyor.

<p><strong>BYD |</strong></p>

<p> </p>

<p>Çinli otomobil üreticisi BYD'nin  3, Mayıs ayı boyunca 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı ve aracını takasa getirenlere özel indirimle sunuluyor. Bu kampanya, alıcılar için cazip bir fırsat sunuyor.</p>

<p> </p>

1 milyon 740 bin TL'den satışa sunulan araca ek olarak, 50 bin TL takas indirimi sağlanıyor. Bu indirime ek olarak, tercihe göre alıcılara 1 yıllık kasko sigortası veya 11 kW duvar tipi AC şarj ünitesi hediye ediliyor. Bu avantajlarla, alıcılar için ekstra değer ve kolaylık sağlanmış oluyor.

<p>1 milyon 740 bin TL'den satışa sunulan araca ek olarak, 50 bin TL takas indirimi sağlanıyor. Bu indirime ek olarak, tercihe göre alıcılara 1 yıllık kasko sigortası veya 11 kW duvar tipi AC şarj ünitesi hediye ediliyor. Bu avantajlarla, alıcılar için ekstra değer ve kolaylık sağlanmış oluyor.</p>

CHERY

Chery, 2024 model yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere sıfır faizli avantajlı kredi imkânları sunuyor. Omoda 5 için, 275 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi imkânı sağlanıyor.

<p><strong>CHERY  |</strong></p>

<p> </p>

<p>Chery, 2024 model yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere sıfır faizli avantajlı kredi imkânları sunuyor. Omoda 5 için, 275 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi imkânı sağlanıyor.</p>

<p> </p>

Tiggo 7 PRO modelinde 300 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi olanakları sunuluyor. Aynı şekilde, Tiggo 8 PRO modeline de 300 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla sahip olunabiliyor.

<p>Tiggo 7 PRO modelinde 300 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi olanakları sunuluyor. Aynı şekilde, Tiggo 8 PRO modeline de 300 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla sahip olunabiliyor.</p>

CITROEN

Fransız otomobil üreticisi Citroën, mayıs ayı kampanyası kapsamında C3 modelini 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi olanakları ile satışa sunuyor.

<p><strong>CITROEN  |</strong></p>

<p>Fransız otomobil üreticisi Citroën, mayıs ayı kampanyası kapsamında C3 modelini 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi olanakları ile satışa sunuyor.</p>

C3 Aircross modeline, 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sağlanıyor. Markanın hafif ticari araç modeli Jumpy Spacetourer ise 300 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği ile yeni sahiplerini bekliyor.

<p>C3 Aircross modeline, 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sağlanıyor.</p>

<p>Markanın hafif ticari araç modeli Jumpy Spacetourer ise 300 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği ile yeni sahiplerini bekliyor.</p>

Şehir içi mobilite aracı Ami de, 120 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi olanağı sağlıyor.

<p>Şehir içi mobilite aracı Ami de, 120 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi olanağı sağlıyor.</p>

<p> </p>

C4 ve kompakt sınıfta 4 kapılı sedan ve SUV genlerini buluşturan C4 X modellerinde ise mayıs ayında, 250 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı bulunuyor.

<p>C4 ve kompakt sınıfta 4 kapılı sedan ve SUV genlerini buluşturan C4 X modellerinde ise mayıs ayında, 250 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı bulunuyor.</p>

C4 ve C4 X’in yüzde 100 elektrikli versiyonları ë-C4 ve ë-C4 X satın almak isteyenler, 300 bin TL’ye varan kredi için 12 ay vade ve yüzde 0 faiz seçeneğinden yararlanabiliyor.

<p>C4 ve C4 X’in yüzde 100 elektrikli versiyonları ë-C4 ve ë-C4 X satın almak isteyenler, 300 bin TL’ye varan kredi için 12 ay vade ve yüzde 0 faiz seçeneğinden yararlanabiliyor.</p>

C5 Aircross modelinde 300 bin TL’ye varan kredi için 12 ay ve yüzde 1,99 faiz imkânlarından faydalanılabiliyor.

MG 

Çinli SAIC bünyesinde yer alan İngiliz kökenli otomobil markası MG, ZS benzinli modeli için takas indirimiyle 994 bin TL'den başlayan fiyatlarla özel bir kampanya başlattı. Yüzde 1,99 faizli kredi fırsatını takas destekleri ile birlikte sunan MG, vergi levhası bulunan iş yeri sahiplerine ve çeşitli meslek gruplarına da özel avantajlar sunuyor.

<p><strong>MG  |</strong></p>

<p>Çinli SAIC bünyesinde yer alan İngiliz kökenli otomobil markası MG, ZS benzinli modeli için takas indirimiyle 994 bin TL'den başlayan fiyatlarla özel bir kampanya başlattı. Yüzde 1,99 faizli kredi fırsatını takas destekleri ile birlikte sunan MG, vergi levhası bulunan iş yeri sahiplerine ve çeşitli meslek gruplarına da özel avantajlar sunuyor.</p>

Markanın diğer bir SUV modeli olan HS ise, 1 milyon 399 bin TL'den başlayan takas indirimli fiyattan satışa çıktı. HS benzinli için 150 bin TL'lik takas desteği ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği birlikte sunuluyor.

<p>Markanın diğer bir SUV modeli olan HS ise, 1 milyon 399 bin TL'den başlayan takas indirimli fiyattan satışa çıktı. HS benzinli için 150 bin TL'lik takas desteği ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği birlikte sunuluyor.</p>

OPEL

Opel Türkiye'nin Mayıs ayı kampanyasında şu seçenekler sunuluyor; Corsa modeli, ay boyunca 200 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor. Astra modeli de, 300 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi imkânıyla sunuluyor.

<p>OPEL</p>

<p>Opel Türkiye'nin Mayıs ayı kampanyasında şu seçenekler sunuluyor:</p>

<p>Corsa modeli, ay boyunca 200 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor. Astra modeli de, 300 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi imkânıyla sunuluyor.</p>

Astra modeli de, 300 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi imkânıyla sunuluyor.

<p>Astra modeli de, 300 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi imkânıyla sunuluyor.</p>

Hafif ticari araç modelleri Combo Life ve Combo Cargo, 200 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Zafira Life ise, 300 bin TL için; 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânıyla satın alınabiliyor.

<p>Hafif ticari araç modelleri Combo Life ve Combo Cargo, 200 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçenekleriyle tercih edilebiliyor.</p>

<p>Zafira Life ise, 300 bin TL için; 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânıyla satın alınabiliyor.</p>

PEUGEOT

Fransız üretici Peugeot, geniş bir yelpazede çeşitli modellerde özel kredi fırsatları sunuyor:

<p><strong>PEUGEOT | </strong></p>

<p>Fransız üretici Peugeot, geniş bir yelpazede çeşitli modellerde özel kredi fırsatları sunuyor:</p>

<p> </p>

2008 modelinde, 120 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sunulurken, E-2008 modeli için ise 180 bin TL için aynı koşullarda kredi seçeneği sunuluyor. 

<p>2008 modelinde, 120 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sunulurken, E-2008 modeli için ise 180 bin TL için aynı koşullarda kredi seçeneği sunuluyor. </p>

<p> </p>

Peugeot 408 modelinde, Allure donanımında 180 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi, tüzel müşteriler için GT donanımında ise 190 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuluyor.

<p> Peugeot 408 modelinde, Allure donanımında 180 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi, tüzel müşteriler için GT donanımında ise 190 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuluyor.</p>

Hatchback sınıfında yer alan 308 modeli, 120 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi ile sunulurken, yüzde 100 elektrikli E-308 modeli için ise 180 bin TL için aynı koşullarda kredi imkanı sunuluyor.

<p>Hatchback sınıfında yer alan 308 modeli, 120 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi ile sunulurken, yüzde 100 elektrikli E-308 modeli için ise 180 bin TL için aynı koşullarda kredi imkanı sunuluyor.</p>

<p> </p>

Yeni 508 modeli için, sadece tüzel müşterilere özel olarak tüm donanımlarda 130 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuluyor.

<p>Yeni 508 modeli için, sadece tüzel müşterilere özel olarak tüm donanımlarda 130 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuluyor.</p>

<p> </p>

Peugeot 208 ve yüzde 100 elektrikli E-208 modelleri için ise 90 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanılabiliyor.

<p>Peugeot 208 ve yüzde 100 elektrikli E-208 modelleri için ise 90 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanılabiliyor.</p>

3008 modeline sahip olmak isteyen bireysel müşteriler için Active Prime ve Allure donanımlarında 180 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi, tüzel müşteriler için ise GT donanımında 190 bin TL için aynı koşullarda kredi seçeneği sunuluyor.

7 kişilik oturma kapasitesine sahip 5008 modelinde, sadece tüzel müşterilere özel tüm donanımlarda 190 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

<p>3008 modeline sahip olmak isteyen bireysel müşteriler için Active Prime ve Allure donanımlarında 180 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi, tüzel müşteriler için ise GT donanımında 190 bin TL için aynı koşullarda kredi seçeneği sunuluyor.</p>

<p>7 kişilik oturma kapasitesine sahip 5008 modelinde, sadece tüzel müşterilere özel tüm donanımlarda 190 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sağlanıyor.</p>

Markanın hafif ticari modeli Rifter da, 110 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi ile tercih edilebiliyor. Partner Van, Expert Van, Expert Combi Van, Expert Traveller ve Boxer Van modelleri ise 190 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli yüzde 2,99 faizli kredi seçeneğiyle destekleniyor.

<p>Markanın hafif ticari modeli Rifter da, 110 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi ile tercih edilebiliyor. Partner Van, Expert Van, Expert Combi Van, Expert Traveller ve Boxer Van modelleri ise 190 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli yüzde 2,99 faizli kredi seçeneğiyle destekleniyor.</p>

SKODA

Skoda, Mayıs ayı boyunca geçerli olacak satış kampanyasıyla çeşitli modellerde avantajlar sunuyor:

<p><strong>SKODA  |</strong></p>

<p>Skoda, Mayıs ayı boyunca geçerli olacak satış kampanyasıyla çeşitli modellerde avantajlar sunuyor:</p>

 Fabia modeli için 1 milyon 200 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satış yapılırken, 250 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.

<p> Fabia modeli için 1 milyon 200 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satış yapılırken, 250 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.</p>

Kamiq modeli, kampanya kapsamında 1 milyon 328 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılırken, Elite ve Premium donanım seviyelerinde geçerli 150 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı veriliyor.

<p>Kamiq modeli, kampanya kapsamında 1 milyon 328 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılırken, Elite ve Premium donanım seviyelerinde geçerli 150 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı veriliyor.<br />
 </p>

Skoda Scala modelinde, 1 milyon 248 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ve 250 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı bulunuyor. Bu sene başında pazara sunulan Kamiq Monte Carlo ise 1 milyon 699 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar veya 250 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor.

<p>Skoda Scala modelinde, 1 milyon 248 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ve 250 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı bulunuyor.<br />
 Bu sene başında pazara sunulan Kamiq Monte Carlo ise 1 milyon 699 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar veya 250 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor.</p>

Skoda Octavia modeli için 200 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Mayıs ayına özel bu kampanyada, Karoq modeli için 1 milyon 782 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla, 150 bin TL için 12 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Kodiaq modeli ise 2 milyon 370 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla ve tüzel müşteriler için geçerli 500 bin TL için 12 ay yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.

<p>Skoda Octavia modeli için 200 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor.</p>

<p>Mayıs ayına özel bu kampanyada, Karoq modeli için 1 milyon 782 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla, 150 bin TL için 12 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Kodiaq modeli ise 2 milyon 370 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla ve tüzel müşteriler için geçerli 500 bin TL için 12 ay yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.</p>

SUZUKI  

Japon üretici Suzuki, Mayıs ayı kampanyasıyla müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor: Tüm modellerde, 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sunuluyor. Swift Hibrit modelinde, kredi imkânlarından faydalanmayan kullanıcılar için sınırlı sayıdaki 2023 modellerde peşin alımlarda tavsiye edilen başlangıç fiyatı 998 bin TL olarak belirlendi.

<p><strong>SUZUKI  |</strong></p>

<p>Japon üretici Suzuki, Mayıs ayı kampanyasıyla müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor:</p>

<p>Tüm modellerde, 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sunuluyor.</p>

<p>Swift Hibrit modelinde, kredi imkânlarından faydalanmayan kullanıcılar için sınırlı sayıdaki 2023 modellerde peşin alımlarda tavsiye edilen başlangıç fiyatı 998 bin TL olarak belirlendi.</p>

S-Cross Hibrit ve Vitara Hibrit modellerini satın almak isteyen kullanıcılar, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi ve 70 bin TL'lik takas desteğinden aynı anda faydalanabilirler. Jimny modelinde de, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor.

<p>S-Cross Hibrit ve Vitara Hibrit modellerini satın almak isteyen kullanıcılar, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi ve 70 bin TL'lik takas desteğinden aynı anda faydalanabilirler.</p>

<p>Jimny modelinde de, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor.</p>

Suzuki S-Cross ve Jimny müşterileri 170 bin TL'ye, Vitara müşterileri ise 150 bin TL'ye varan takas desteğinden faydalanabiliyor. 2024 model Vitara sahibi olmak isteyen ve kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılar için aracın başlangıç fiyatı 1 milyon 398 bin TL olarak belirlendi.

Kaynak: HABER 7.COM