VAN

Selahattin Demirtaş’ın kitabının imza günü Van’da yapılacak

HDP es Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Yiğit Bener ile birlikte kaleme aldıkları “Arafta Düet” kitabı için Van’da söyleşi ve imza günü düzenlenecek. Yapılacak etkinliğe, Yiğit Bener ve Demiştaş’ın eşi Başak Demirtaş da katılım gösterecek.

Abone Ol

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yazar Yiğit Bener ve Edirne cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın birlikte kaleme aldıkları “Arafta Düet” kitabı için 19 Ekim Cumartesi günü söyleşi, 20 Ekim Pazar günü ise imza günü düzenlenecek.

Selahattin Demirtaş’ın kitabının imza günü Van’da yapılacak

Edirne Cezaevi’nde tutuklu olan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile yazar Yiğit Bener ortaklaşa kaleme aldığı “Arafta Düet” isimli roman 5 Temmuz’da Dipnot Yayınları’ndan çıktı. Kitap için ilk olarak İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi’nde 19 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Yiğit Bener’in katılımıyla söyleşi düzenlenecek. 20 Ekim Pazar günü ise yine İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi’nde saat 14.00’te Başak Demirtaş ile Yiğit Bener, Arafta Düet başta olmak üzere Demirtaş’ın kitaplarını imzalayacak. Söyleşi ve imza gününün önümüzdeki günlerde de İzmir, İstanbul, Mardin ve Ankara’da yapılması bekleniyor.