İlçe ziyaretleri sürdüren Eşbaşkanlar Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Saray ilçesine giderek ilçedeki esnafı ziyaret etti. İlçe esnafıyla bir araya gelerek ilçedeki sorunları dinleyen Eşbaşkanlar, ilçede yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisi Projesini de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Van’da İran uyruklu 1 kişiye 387 bin 141 lira ceza verildi Van’da İran uyruklu 1 kişiye 387 bin 141 lira ceza verildi

“SARAY’IN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyarette konuşan Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, “Biz esnafımızla hep bir araya gelip onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bugün de Saray’dayız; ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk. İlçenin daha iyi bir düzeye gelmesi için gereken desteği vereceğiz. Hep birlikte çalışıp ortak fikirler üretip halkımıza hizmet edeceğiz. İlçenin kalkınması, turizmin, tarım ve hayvancılığın canlanması için çalışmamız olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak beraber hareket edeceğiz ve Saray Belediyesi’ne gereken destekleri vereceğiz” dedi.

EŞBAŞKANLAR SARAY’DAKİ ATIK SU ARITMA TESİSİNİ İNCELEDİ

Eşbaşkanlar ve beraberindekiler, Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Saray Atık Su Arıtma Tesisi’ni gezerek incelemelerde bulundu. İnceleme ve ziyaretlerin ardından Eşbaşkanlar ilçeden ayrıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ