Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçen sezonun ortasında "Takımda tutmamız imkânsız gibi görünüyor" dediği Ferdi Kadıoğlu için ayrılık çanları çalmaya başladı. Lille maçı öncesi sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılması, "Gidiyor, sakatlanmamak için oynamıyor" dedikodularını da beraberinde getirdi.

Son dakika! Amedspor başkanı trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu Son dakika! Amedspor başkanı trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu

AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olduğu sezonda yönetime "Siz nasıl uygun görürseniz öyle davranacağım." diyerek büyük bir jest yapan milli futbolcu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hedefinin sona ermesiyle ayrılığa sıcak bakmaya başladı.

YÖNETİMİN GÜCÜ AZALDI

Sarı-lacivertli yönetim, Ferdi'yi takımda tutmak istese de büyük hedefe veda edilmesi, 24 yaşındaki yıldızı 'kal' demekte zorlanacakları bir duruma soktu.

BRIGHTON'U KABUL ETTİ

Öte yandan Ferdi Kadıoğlu, Brighton'ın teklifini kabul etti. Fenerbahçe, Brighton'ın yaptığı son teklifteki bonus hariç bedelin arttırılmasını istedi. Milli futbolcu sağlık kontrolü için kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

SOL BEKE TAKVİYE GEREKİYOR

Henüz orta saha transferini tamamlayamayan Fenerbahçe, Ferdi'nin ayrılığı durumunda sol bek mevkisine de takviye yapma zorunluluğuyla karşı karşıya kalacak.

Hatırlanacağı üzere milli futbolcuya alternatif olarak alınan Levent Mercan, Jose Mourinho'nun gözüne girememişti.

Kaynak: EN SONHABER