Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam İsviçre temsilcisi Young Boys ile kozlarını paylaşacak. Sabah'ta yer alan habere göre, Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde Avrupa kazancını geçen sezonun üzerine çıkarabilir. Galatasaray geçen sezon Avrupa kupalarından 31 milyon euro gelir elde etmişti. Şampiyonlar Ligi'nde değişen formatla birlikte grup etabında 8 maç oynanacak ve kulüpler her galibiyet başına 2.8 milyon euroluk bir geliri kasasına koyacak.

GALATASARAY'A ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DEV GELİR

Giresunspor-Vanspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar Giresunspor-Vanspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar

Devler Ligi'nde takımlar beraberlikte ise 930 bin euro ile ödüllendirecek. Sarı-kırmızılılar, Devler Ligi'nde play-off mücadelesinde bugün İsviçre ekibi Young Boys ile kozlarını paylaşacak. İki takım arasındaki rövanş müsabakası 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da yapılacak. İki maç sonunca turu geçen takım adını 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yazdıracak.

Kaynak: SABAH