27 Eylül günü Van'da kaldığı yurttan ayrılan ve bir daha haber alınamayan Rojin Kabaiş ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Rojin Kabaiş ile ilgili önemli gelişmeyi duyuran Bakan Ali Yerlikaya Rojin’in cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Peki, Rojin Kabaiş’in cansız bedeni nerede bulundu? İşte detaylar…

Türkiye'nin gözü kulağı Rojin Kabaiş'ten gelecek umutlu haberdeydi. Van’da kaybolan Rojin ile ilgili müjdeli haber beklerken Bakan Ali Yerlikaya Rojin Kabaiş’in cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

ROJİN'İN CANSIZ BEDENİ NEREDE BULUNDU?

Bakan Yerlikaya’dan Van’da cansız bedeni bulunan Rojin’in ailesine başsağlığı mesajı Bakan Yerlikaya’dan Van’da cansız bedeni bulunan Rojin’in ailesine başsağlığı mesajı

Van’da 18 gündür kayıp olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeni, Van Gölü sahilinde Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

BAKAN YERLİKAYA ACI HABERİ DUYURDU

Tüm Türkiye Van’da kaybolan Rojin ile ilgili müjdeli haber beklerken Bakan Ali Yerlikaya acı haberi vererek Rojin Kabaiş’in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.

Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; "27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ