REKLAM HABER/ Van’da sektörün öncü firmalarından olan Yaşarlar Grup bünyesinde bulunan Renault yeni Duster’ı tanıtımını yaptı. Yeni Duster Cumhuriyet Caddesi Yörük AVM, Nevas outlet girişinde görücüye çıktı. Renault Uluslararası Oyun Planı 2027 çerçevesinde, Türkiye'yi hem Avrupa pazarı hem de uluslararası ihracatta merkez haline getirmeyi amaçlayan en önemli adımı attı. Yıllardır Türkiye’deki SUV pazarının dinamiklerini belirleyen Duster, Renault markası altında yepyeni teknik donanımı, geliştirilmiş özellikleri ve dikkat çekici görünümü ile kullanıcılarıyla buluştu.

Yaşarlar Otomotiv Renault Dacia bayisi satış danışmanı Melih Eker, “Bugün Yörük Kule Nevas Outlet girişinde Renault ve Dacia modellerimizin tanıtımı için buradayız. Markamıza yeni geçen Yeni Duster tanıtımını yapıyoruz. Diğer günlerde ise Renault’un diğer modellerini tanıtacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz.” Dedi.                  

Bakanlık vatandaşa domuz eti yediren ünlü firmayı ortaya çıkardı! Bakanlık vatandaşa domuz eti yediren ünlü firmayı ortaya çıkardı!

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ - HABER MERKEZİ