Vanspor'dan şanlı taraftarına flaş çağrı! Vanspor'dan şanlı taraftarına flaş çağrı!

Nesine 2.Lig Kırımızı grupta Vanspor sahasında ligin güçlü ekipleplerinde Elazığspor’u konuk etti. Maç Elazığspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona ererken PFDK, bu maçta yaşanan saha olayları nedeniyle her iki takıma ceza verdi.

TFF'den yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 26.09.2024 tarih ve 12 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir." denildi

VANSPOR İKİ CEZA BİRDEN

Bu kapsamda PFDK, Artı Değer Vanspor, 22.09.2024 tarihinde oynanan artı değer Vanspor-Çimentaş Elazığspor Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

63 BİN TL PARA CEZASI

PFDK ayrıca; Artı Değer Vanspor, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 63.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

ELAZIĞSPOR’A İHTAR CEZASI

Çimentaş Elazığspor kulübünün, 22.09.2024 tarihinde oynanan Artı Değer Vanspor-Çimentaş Elazığspor Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, zaman çizelgesine uygun hareket edilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Muhabir: NECMETTİN DURSUN