İran ve İsrail arasında gerginlik zirve noktaya çıktı. İran medyasında savaş söylentileri sonrası İsrail savaş uçakları teyakkuza geçti.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve Lübnan'daki Hizbullah komutanı Fuad Şükür'e suikast sonrası İran ile İsrail arasında tansiyon yükseldi.

Orta Doğu'da sıcak saatler! İran ve İsrail arasındaki savaş an meselesi

"ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDE DÜNYA ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELERE SAHNE OLACAK"

İran medyasında yayın akışı kesilerek askeri marşlar yayınlanmaya başladı. İran Devlet Televizyonu, "Önümüzdeki saatlerde dünya çok önemli gelişmelere sahne olacak." açıklamasını yaparak İsrail'le savaş imasında bulundu.

Ayhan Bora Kaplan davasında ara karar açıklandı! Ayhan Bora Kaplan davasında ara karar açıklandı!

"SİYONİST REJİM BİTTİ"

İsmail Haniye suikastı sonrası İsrail'e misilleme sözü veren İran lideri Ayetullah Hamaney de, "Siyonist rejim bitti" paylaşımını X'teki sosyal medya profiline sabitledi.

İran-İsrail hattındaki tansiyon hiç olmadığı kadar yüksek, askeri hareketlilik başladı

"SAVAŞA HAZIR OL" EMRİ VERİLDİ

İran'daki askeri hareketlilik İsrail'i teyakkuza geçirdi. İsrail'de Demir Kubbe hava savunma sistemi aktifleştirilerek savaş uçağı pilotlarına "savaşa hazır ol" emri verildi.

Orta Doğu'da sıcak saatler! İran ve İsrail arasındaki savaş an meselesi

TÜRK HAVA YOLU ŞİRKETLERİNDEN SEFER İPTALLERİ

Öte yandan Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile İran arasında yaşanan gerginlik nedeniyle bu gece İran'a yapılması planlanan seferlerini yarına erteledi. Pegasus Hava Yolları da, bu gece İran, Irak ve Ürdün'e yapılması planlanan seferlerde düzenlemeye gitti. Edinilen bilgiye göre, İsrail ile İran arasında yaşanan gerginlik nedeniyle İran, Irak ve Ürdün'e bu gece yapılması planlanan seferlerin saatleri, yarın gündüz saatlerinde iniş yapılacak şekilde yeniden düzenlendi.

Kaynak: HABERLER.COM