GÜNCEL

Narin'in gerçek babasının kim olduğu belli oldu! İşte DNA sonuçları

Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran cinayetini konuşurken soruşturma kapsamında yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Narin Güran'ın biyolojik ailesiyle ilgili yapılan iddalar üzerine Narin'in biyolojik ailesinin tespiti için Anne ve babasına yapılan DNA testi belli oldu. Peki, Narin'in amcası olarak bilinen ve tutuklu Salim Güran, Narin'in babası mı? İşte yapılan DNA sonuçları ve Narin'in biyolojik ailesi...

Abone Ol

Cinayet çalışlmaları devam ederken bir yeni gelişme daha yaşandı. Narin Güran'ın, tutuklu amcası Salim Güran'ın gerçek babası olduğu iddialarına ilişkin DNA testinin sonucu belli oldu. Devam eden Narin Güran soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. TV 100'ün haberine göre Narin'in biyolojik ailesinin tespiti için Anne ve babasından DNA örnekleri alınmıştı. Yapılan testin sonucu çıktı.

Amcası bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın Narin Güran'ın babası olduğu yönünde iddialar vardı. Yapılan DNA testiyle bu iddialar yalanlanmış oldu. Yapılan test sonucunda; Narin'in biyolojik ailesinin bilinen ailesi çıktığı öğrenildi.

Öte yandan konuya dair bir gelişme daha yaşandı, işte dikkat çeken iddialar;

"META OLUMSUZ CEVAP VERDİ" İDDİASI

Amcanın sildiği belirlenen WhatsApp mesajları için Meta ile iletişime geçilmişti. Meta'dan olumsu cevap alındığı iddia edildi. Gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından Narin soruşturmasındaki son durumu şu şekilde aktardı: Narin'in biyolojik ailesinin tespiti için Anne ve babasına yapılan DNA testi belli oldu. Çeşitli iddialar vardı; Narin, amcası bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın mı çocuğu diye.

Yapılan test sonucu Narin'in biyolojik ailesi de bilinen ailesi çıktı. Yani amcanın çocuğu değil. Anne ve babanın sorgusu daha başlamadı. Sorgu sırasında daha önce düşme sonucu öldüğü söylenen abla da sorulacak. Cinayet günü amca ve aile üyelerinin bütün görüşmeleri Whatsapp üzerinden yapılmış.

Jandarma Genel Komutanlığı, amcanın telefonundan silinen WhatsApp kayıtlarının geri getirilmesi için başvuru yapmıştı. WhatsApp mesajları göndermeyi reddetti.
Civar köylüler de olmak üzere 267 kişinin ifadesi alındı. 24 kişi dosyada şüpheli, geri kalanlar ise tanık olarak ifade verdi. Soruşturma sürecinde 14 bin araç incelendi. 130 kamera incelendi. Israrla yalan haber yapanlar hakkında soruşturma başlatılıyor."