GÜNCEL

Narin Güran’ın tutuklu amcası Salim Güran hakkında yeni karar!

Diyarbakır Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelen acı haber tüm ülkeyi yasa boğdu. Kaybolduktan 19 gün sonra bulunan 8 yaşındaki Narin bugün toprağa verilirken adli süreç ve soruşturma da devam ediyor. Narin Güran soruşturmasında 25 kişinin gözaltına alınırken soruşturma kapsamında gizli tanığın amca Salim Güran ile ilgili itirafları sonrası Narin Güran’ın tutuklu amcası Salim Güran hakkında yeni karar alındı.

Abone Ol

Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Diyarbakır'da 19 gün boyunca aranan ve dün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cenazesi bugün toprağa verildi. Narin Güran soruşturması kapsamında 25 kişi gözaltına alınırken Narin’in tutuklu amcası Salim Güran hakkında yeni karar verildi.

25 GÖZALTI

Bugün köyünde toprağa verilen Narin ile ilgili 25 kişinin gözaltına alındığı soruşturma hız kesmeden devam ederken gözaltında bulunan bir gizli tanığın itirafları kısa sürede gündem yarattı. Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’ın cansız bedenine 19 gün sonunda ulaşıldı. Narin Güran cinayetinde birçok sır perdesi aralanırken Narin’in kimler tarafından katledildiği ise henüz bilinmiyor. Soruşturma kapsamında anne, baba, kardeş ve amcaların da aralarında olduğu 25 kişi gözaltına alınırken, Güran bugün defnedildi.

AMCA YENİDEN SORGULANACAK

Defin sonrası itirafçının ifadeleri sonrası Güran'ın tutuklu amcası yeniden sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü. 8 yaşındaki Narin ile ilgili 25 kişinin gözaltına alındığı soruşturma devam ederken gizli tanığın amca Salim Güran ile ilgili itirafları gündem yarattı. Gözaltındaki zanlının açıklamaları sonrasında tutuklu amca yeniden sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü.