VEDAŞ duyurdu: Bitlis’in 2 ilçesinde yarın elektrikler yok! VEDAŞ duyurdu: Bitlis’in 2 ilçesinde yarın elektrikler yok!

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor. Narin Güran cinayetinde tüm deliller savcılığa teslim edilirken Narin Güran cinayetinin baş şüphelisi olan isim de belli oldu.

Sabah'tan Hüseyin Kaçar'ın haberine göre Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde, Ankara'dan gelen özel ekibin bulduğu deliller dava dosyasına eklenirken soruşturmada iddianame hazırlandı. İddianameye göre, 12’si tutuklu 22 sanığın yargılanmasına ağır ceza mahkemesinde ilerleyen günlerde başlanacak.

İDDİANAME HAZIR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’in başkanlığında toplanan savcılar, Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianameyi hazırladı. İddianamede, cinayetin planlı bir şekilde gerçekleştirildiği ve delillerin karartılmaya çalışıldığı vurgulandı. Başsavcı Çelenk, iddianamenin ağır ceza mahkemesine gönderileceğini ve adaletin yerini bulacağını belirtti.

NARİN GÜRAN CİNAYETİNİN BAŞ ŞÜPHELİSİ BELLİ OLDU

İddianamede Narin Güran cinayetle ilgili baş şüpheli sanık olarak amca Salim Güran gösterildi. Muhtarın cinayeti organize ettiği ve diğer şüphelilerle iş birliği yaparak Narin’in ölümüne sebep olduğu belirtildi. İddianamede, suçlamaların ciddi delillere dayandığı ve sanıkların birçoğunun olay yerinde bulunduğuna dair kanıtlar olduğu ifade edildi.

22 SANIK YARGILANACAK

İddianamenin ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edilmesi halinde 12’si tutuklu toplam 22 sanığın yargılanma süreci başlayacak.

Kaynak: SABAH