GÜNCEL

Narin Güran cinayetinde yürek burkan o detay! Elif-bası, terliği, çantası…

21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, arama ekipleri tarafından Eğertutmaz Deresi’nde bulundu. Daha öncede arama çalışmaları yapılan Eğertutmaz Deresi’nde bulunmayan Narin’in cansız bedeni yapılan ihbar üzerine tekrar arandı. Yapılan çalışma sonucu Narin’in cansız bedenine ulaşıldı. Bir çuvalın içinde bulunan Narin’in yanındaki eşyaları yürek yaktı.

Abone Ol

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cenazesi bugün defnedildi. Narin’in bulunduğu Eğertutmaz Deresi daha önce aranmasına rağmen bulunmamıştı. Yapılan bir ihbar üzerine Eğertutmaz Deresi’nde tekrar çalışmalar başlamış ve Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldı. Cansız bedeni bulunan Narin’in torbada yürek yakan o detay dikkat çekti. Narin’in bulunduğu çuvalda Elif-bası terliği ve çantası çıktı.

21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni daha önce aramaların yapıldığı Eğertutmaz Deresi’nde bulundu. Narin'in cansız bedeniyle birlikte çuvaldan çıkan Elif-bası terliği ve küçük çantası, yürekleri dağladı. Bu yürek burkan detay, olayın korkunçluğunu daha da derinleştirdi.