21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması sürüyor. Amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran'ın tutuklandığı soruşturmada ise kilit isim Nevzat Bahtiyar...

Narin'in cansız bedeni bulunduktan sonra itirafçı olan Nevzat Bahtiyar, çelişkili ifadeler verdi. Narin'in cansız bedenini çuvala koyan Bahtiyar'ın bu çelişkili ifadeleri sonrası ise yeni detaylara ulaşıldı. Evinde arama yapılan Nevzat Bahtiyar'ın, çuvalı nereden bulduğu da belli oldu.

EVİNDEN ÇIKTI

Narin’i Eğertutmaz Deresi'ne götürüp gömdüğünü anlatan komşu Nevzat Bahtiyar'ın evinde, detaylı arama yapıldı. Sabah gazetesinden Halit Turan’ın haberine göre, evde Narin’in cansız bedeninin konulduğu çuvalla aynı seri numaralara sahip çuvallardan bulundu. Bahtiyar’ın minik Narin'i taşıdığı çuvalı evinden aldığı bilgisi de güçlendi.

Dev havayolu şirketi iflas etti: 11 milyon dolarlık borç bıraktı Dev havayolu şirketi iflas etti: 11 milyon dolarlık borç bıraktı

2 AKRABA DAHA GÖZALTINA ALINDI

Soruşturmaya ilişkin her gün bir yeni detay ortaya çıkmaya devam ederken dosyada tutuklu sayısı arttı. Son olarak Narin'in akrabaları İsa Kaya ile Şeyma Kaya isimli 2 kişi daha gözaltına alındı.

Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 11 şüpheli tutuklandı. Amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: EN SONHABER