GÜNCEL

Narin Güran cinayetinde yeni detay: Narin'in Van'daki amcası Fuat Güran’ın ifadesi ortaya çıktı!

Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair gizem hala çözülmezken cinayette her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Narin Güran cinayeti ile ilgili başlatılan soruşturma tüm hızıyla devam ederken cinayetin gerçekleştiği gün Van’da bulunan Narin Güran’ın diğer amcası Fuat Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

Abone Ol

Türkiye'nin gözü ve kulağı Narin Güran cinayetindeki gelişmelerde… Halk TV'de Gözde Şeker'in sunduğu Kırmızı Çizgi'ye Diyarbakır'dan bağlanan Ferit Demir, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetine ilişkin yeni bilgiler verdi. Narin Güran cinayeti ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken cinayetin gerçekleştiği gün Van’da bulunan Narin Güran’ın diğer amcası Fuat Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

CİNAYETİN GERÇEKLEŞTİĞİ GÜN NARİN’İN AMCASI FUAT GÜRAN VAN’DA’YDI

Halk TV Muhabiri Ferit Demir, katledilen Narin'in amcası Fuat Güran'ın da telefon kayıtlarını sildiğini, eşinin de Narin'in evine öldürüldüğü saatlerde gittiğini açıkladı. Gazeteci Ferit Demir, Narin'in kaybolduğu gün Narin’in amcalardan Fuat Güran'ın Van'da olduğu ortaya çıkarken amca Fuat Güran da Salim Güran gibi o günkü Whatsapp yazışmalarını sildiği ortaya çıktı.

NARİN'İN VAN'DAKİ AMCASI FUAT GÜRAN’IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gazeteci Ferit Demir, Fuat Güran'ın eşinin de Narin'in ölüm saatleri sırasında Narin'in evine gidip çıktığı söyledi. Demir, savcının 'Neden kayıtları sildin' sorusuna da 'Genelde Whatsapp konuşmalarımı silerim' yanıtı verdiğini söyledi.