Belirlenen kuralla birlikte bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango biletlerine herhangi bir ikramiye çıkıp çıkmayacağını merak eden vatandaşların gözü kulağı online Milli Piyango bilet sorgulama ekranı ve ikramiye sonuçları tam listesinde. Peki, Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Sonuçları saat kaçta, hangi kanalda açıklanacak?

Milli Piyango bilet ikramiye sorgulama 2024: Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Sonuçları saat kaçta, hangi kanalda açıklanacak? - 2

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik büyük ikramiyenin tamamı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantili olacak.

2024 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK, HANGİ KANALDA YAYIMLANACAK?

Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak ve tüm çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

Büyük küçük ikramiyenin dağıtılacağı çekiliş saat 18:30'da başladı.

Milli Piyango bilet ikramiye sorgulama 2024: Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Sonuçları saat kaçta, hangi kanalda açıklanacak? - 4

Sonuçların gelmesi ile birlikte ikramiye kazanan tüm numaralar sıralı ve tam liste olarak haberimizde yer alacak.

Sonbahar yağmurları hangi bölgelerde etkili olacak? Sonbahar yağmurları hangi bölgelerde etkili olacak?

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI TAM LİSTE NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyun severler amorti dahil olmak üzere ikramiye sonuçları tam listesini Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden takip edebilecek.

Çekiliş sonuçları Ntv.com.tr'den  de anlık olarak duyurulacak. "Milli Piyango Bilet Sorgulama" ekranına bilet numaralarını giren vatandaşlar,  kendilerine herhangi bir ikramiye çıkıp çıkmadığını görüntüleyebilecek.