AKOM’dan Van’a flaş uyarı: İkisi birden geliyor! AKOM’dan Van’a flaş uyarı: İkisi birden geliyor!

Milli Emlak Şefliği, Van’da 90 bin TL ile 150 bin TL’ye arasında değişen fiyatlarla 4 aracı satışa çıkardığını duyurdu. Satılacak olan araçlar; 2007 model Ford transit minibüs, 2005 model Skoda otomobil, 2004 model Citroen kamyonet-kapalı kasa, 1996 Grand Cherokee Lim arazi aracı olarak açıklandı. İşte şartlar ve detaylar…

İŞTE ŞARTLAR;

Özel hukuk tüzel kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yılı içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküleri veya vekaletnameyi vermeleri gerekmektedir.

İhale ile ilgili Şartnameler mesai saatleri içerisinde Başkale Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliğinde ücretsiz olarak görülebilir. 

Yukarıdan) belirtilen 1,3 ve sırasındaki araçların satış bedeli üzerinden %20 KDV ve 2 VE 4. sıradaki aracın satış bedeli üzerinden  %1 KDV alınacaktır. Ayrıca her türlü vergi, resim, harç vb. alıcısına aittir.

Satışı yapılacak araçların geçmişe dönük fenni muayene gecikme bedeli alıcısına aittir.

Postayla yapılacak müracaatlarda teklifinin usule uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce Komisyona ulaştırılması şarttır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare ve Komisyonca herhangi bir sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Araçların satış ihalesi Başkale Kaymakamlığı Toplantı Salonunda (Başkale Hükümet Konağı Hafiziye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Başkale/ Van) toplanacak komisyon huzurunda ayrı ayrı ihaleleri yapılacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ