AK Parti'deki oy kaybının nedeni belli oldu! İşte AK Parti'nin yaptırdığı anketin sonuçları AK Parti'deki oy kaybının nedeni belli oldu! İşte AK Parti'nin yaptırdığı anketin sonuçları

MHP'de 3'ü il 10'u büyükşehir ilçeleri olmak üzere 55 aday daha belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz 55 adayın daha açıklandığın ifade ederek; Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 3. etap olarak adaylıkları kesinleşen 3 İl, 10 Büyükşehir İlçe, 42 İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi." dedi.

TOPLAM 165 ADAY AÇIKLANDI

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için tüm partilerin adayları bir bir belli oluyor. MHP'de adaylıkları kesinleşen 3 İl, 10 Büyükşehir İlçe, 42 İlçe Belediye Başkan adayı daha açıklandı. Böylece parti toplam 165 adayını açıklamış oldu.

KARS'TA ADAY ÖTÜGEN SENGER

Elazığ'da Murat Aygen, Isparta'da Yusuf Ziya Günaydın, DEM Parti ile çekişmeli oldukları Kars'ta ise Ötügen Senger MHP'nin adayı oldu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ