VAN

Meteoroloji Van’ın o ilçelerini uyardı: Sağanak yağış geliyor!

Meteoroloji son hava durumunu açıkladı. Meteoroloji, bölge genelinde havanın parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Van'ın Kuzey, güney ve doğu ilçeleri ile Hakkari çevrelerinin yerel olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması beklenmektedir.

Abone Ol

Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli ve Hakkâri çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının artışını sürdürerek ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege ve Göller Yöresinde batı ve kuzeybatıdan kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI

Rüzgârın, İç Ege ve Göller Yöresinde batı ve kuzeybatıdan kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunası gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Hakkâri çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

VAN °C, 25°C

Parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde güney, kuzey ve doğu kesimleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

KARS °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA °C, 35°C

Parçalı ve az bulutlu