Metrolojiden edinilen son meteorolojik değerlendirmelere göre; Havanın ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu olması beklenirken 5 il için de sarı kod uyarısı verildi. Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Sivas, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

VAN’DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Van’ın son hava durumunu açıkladı. Van’ın kuzey (Erciş, Çaldıran, Muradiye) ve doğu (Özalp, Saray, Başkale) ilçelerine yeni bir uyarı yaparak sabah ile akşam saatleri arasında sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağmur uyarısında bulunarak ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr gibi hadiselerde tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Erzurum ve Van’ın kuzey (Erciş, Çaldıran, Muradiye) ve doğu (Özalp, Saray, Başkale) ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

VAN °C, 29°C

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ve doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 28°C

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ve doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS °C, 26°C

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA °C, 37°C

Bir sigara grubuna daha zam geldi! İşte zam miktarı... Bir sigara grubuna daha zam geldi! İşte zam miktarı...

Parçalı ve az bulutlu

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER