CANLI İZLE | Menemen FK-Vanspor maçı canlı yayını! CANLI İZLE | Menemen FK-Vanspor maçı canlı yayını!

Nesine 2.Lig’de lider Menemen FK, Vanspor’u konuk edecek. Vanspor, ligde 4’te 4 yapan Menemen KF karşısında galibiyet peşinde. Peki Menemen FK-Vanspor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? İşte tüm detaylar…

VANSPOR’DA HEDEF MUTLAK 3 PUAN

Yeni sezona yeni yönetim ile başlayan Vanspor, yaptığı birbirinden önemli transferlerle 2. Ligin en iddialı takımını kurdu. Ligde oynadığı 4 maçta 7 puan toplayan Vanspor, lig lideri Menemen FK’ya konuk olacak. Maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Vanspor, Menmen FK’yı yenerek zirve yarışından kopmak istemiyor. Kritik maç öncesi Vanspor’da iki ismin sakatlığı bulunurken Giresun maçında sakatlanan Massis Gülük ve antrenmanda sakatlanan Ayberk Kaygısız’ın forma giymesi beklenmiyor.

MAÇI YÖNETECEK HAKEMLER BELLİ OLDU

Nesine 2.Lig’de lig lideri Menemen FK, Vanspor’u konuk edecek. Bu kritik maçta görev alacak hakemler belli olurken maçı Tekirdağ bölgesi klasman hakemi Levent Buğra Vartemel yönetecek. Levent Buğra Vartemel’in yardımcılıklarını Kenan Özcan, Volkan Kaan Topal ve Serkan Eryılmaz yapacak.

MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

TFF geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Nesine 2.Lig ve 3. Lig’de her hafta birçok maçı kendi YouTube kanalında canlı olarak yayınlıyor. Bu kapsamda TFF’nin bu hafta canlı yayınlayacağı maçlar belli olurken Menemen FK-Vanspor maçını canlı olarak yayınlanacak maçlar arasına almadı. Menemen FK-Vanspor maçı saat 19.00'da Menemen Şehir Stadında oynanacak. Maçın canlı yayınlanaması için yapılan tüm girişimlere rağmen Menemen yönetimi maçın canlı yayınlanmasına izin vermezken Menemen FK-Vanspor maçı her hangi bir kanalda canlı yayınlanmayacak.

MAÇI İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Muhabir: NECMETTİN DURSUN