Elazığspor mağlubiyeti sonrası Başkan Erol Temel'den ilk açıklama! Elazığspor mağlubiyeti sonrası Başkan Erol Temel'den ilk açıklama!

Bu kritik maç öncesi taraftarlarda bu maçın canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederken TFF, Menemen FK-Vanspor maçı ile ilgili flaş bir karar alarak bu hafta kendi YouTube hesabından canlı yayınlanacak maçlar arasına almadı.

HEDEF GALİBİYET

Nesine 2.Lig’de Vanspor, hafta sonu ligde 4’te 4 yapan Menemen FK’ya konuk olacak. Mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkacak olan Vanspor, hafta sonu karşılaşacağı lig lideri Menemen FK’yı yenerek hem bu yenilgiyi telafi etmek hem de Menemen ile olan puan farkını da kapatmak istiyor.

MENEMEN FK-VANSPOR MAÇI CANLI YAYINLANACAK MI?

TFF geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Nesine 2.Lig ve 3. Lig’de her hafta birçok maçı kendi YouTube kanalında canlı olarak yayınlıyor. Bu kapsamda TFF’nin bu hafta canlı yayınlayacağı maçlar belli olurken Menemen FK-Vanspor maçını canlı olarak yayınlanacak maçlar arasına almadı.

TFF’den yapılan açıklamada; “Nesine 2. Lig 5. hafta müsabakaları ve Nesine 3. Lig 5. hafta müsabakaları arasından TFF YouTube kanalı aracılığıyla yayınlanacak olan 6 maç belirlenmiştir” denildi.

Yayınlanacak olan müsabakaların listesi şu şekilde:

28 Eylül 2024 Cumartesi

Nesine 2. Lig Beyaz Grup

16.00 Sarıyer - Kırklarelispor Futbol A.Ş.

29 Eylül 2024 Pazar

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup

15.30 Motolux 68 Aksarayspor - Nazilli Spor A.Ş.

5 Ekim 2024 Cumartesi

Nesine 3. Lig 1. Grup

15.00 Muş Spor Kulübü - Kırşehir Futbol Spor Kulübü

Nesine 3. Lig 2. Grup

15.30 Türk Metal 1963 Spor - Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor

Nesine 3. Lig 3. Grup

15.00 Viranşehir Belediye Spor - Aliağa Futbol A.Ş.

Nesine 3. Lig 4. Grup

16.00 Denizlispor - Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.

Muhabir: NECMETTİN DURSUN-ZENÜN YEŞİL