GÜNCEL

Meclis'teki kavganın en net görüntüleri ortaya çıktı!

TİP Milletvekili Ahmet Şık ile AK Partili vekiller arasında kavga çıkarken Şık'a ilk yumruk İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan geldi. Özalan'ın Şık'ı yumrukladığı anın en net görüntüsü de ortaya çıktı.

Abone Ol

Meclis'te Can Atalay için düzenlenen olağanüstü toplantıda kavga çıktı. TBMM'de TİP Milletvekili Can Atalay için yapılan olağanüstü toplantıda çıkan kavganın en net görüntüleri ortaya çıktı. Oturumun AK Partili TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın yönetmesi üzerine başlayan usul tartışmasında TİP Milletvekili Ahmet Şık söz aldı.

KAVGANIN EN NET GÖRÜNTÜLERİ

Ahmet Şık'ın konuşması sırasında Genel Kurul karıştı. İktidar ve muhalefet milletvekilleri birbirine girdi. Çıkan kavga nedeniyle tüm vekiller kürsü etrafında toplandı. Çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu. Toplantıya 3 kez ara verildi. Çıkan kavganın en net görüntüleri ortaya çıktı.

TBMM'DE KAVGAYI ATEŞLEYEN KIVILCIM

Şık'ın sözlerine tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan kürsüye yönelerek Şık'ı yere fırlattı. Kavganın fitilini ateşleyen ve yumrukların havada uçuşmasına nede olan o ilk anlar objektiflere yansıdı. Fotoğraflarda Özalan ve Şık'ın boğaz boğaza geldiği görüldü.