Doğu Anadolu'da baskılı ambalaj hizmetine yeni bir soluk getiren KutuPratik, yeni çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Doğu Anadolu’da vbaskılı ambalaj sektörüne öncüsü yapan KutuPratik tüm Türkiye'ye kutupratik.com üzerinden e-ticaret üzerinden baskılı ambalaj üreterek kraft çantalara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. İşletmeler kendi logolarının baskılı olduğu kutular ve kraft çantalarla adet sınırı olmaksızın istedikleri adette ve aynı gün teslimat güvencesi ile özgün bir marka deneyimi sunacak.

İstanbul’un bu semti adını Van’dan alıyor! İşte o semtin ilginç hikâyesi İstanbul’un bu semti adını Van’dan alıyor! İşte o semtin ilginç hikâyesi

KUTUPRATİK, BASKILI AMBALAJ SEKTÖRÜNE ÖNCÜLÜK EDİYOR

KutuPratik, sadece bir ambalaj firması değil, aynı zamanda bir reklam tanıtım atölyesi. Girişimcilik ruhu ve yaratıcı tasarımlarıyla dikkat çeken KutuPratik, pizza kutularından hamburger kutularına, e-ticaret kutularından pastane kutularına, doypacklerden kraft çantalara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kendi sektöründe Doğu Anadolu'nun öncüsü olan firma, tüm Türkiye'ye kutupratik.com üzerinden e-ticaret üzerinden baskılı ambalaj üretmektedir.

MARKANIZI KUTUPRATİK İLE HER PAKETTE BÜYÜTÜN…

KutuPratik baskılı ambalajlarla, sadece ürünleri taşımanın ötesinde bir anlam taşıyor. Her bir kutu, müşterilere markanın karakterini ve işletmenin özünü hissettiriyor. İşlevselliği ve pratikliği bir araya getiren bu özel ambalajlar, müşterilere markalarını tanıtmaları için en iyi çözümü sunuyor.

DOĞU ANADOLU'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kağıtla buluşma hikayemiz 1997'de başlayarak ajans, reklam ve matbaa sektöründe faaliyet gösterdik. Bugün yepyeni bir marka ile size hizmet sunmaktayız. KutuPratik, Doğu Anadolu'da bir ilki gerçekleştiriyor. Van'da İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan 700 m2 kapalı alanı toplamda 1500 m2 üretim fabrikası ve İstanbul’daki satış ofisi ile Türkiye genelinde hizmet veren KutuPratik, baskılı ambalaj sektöründe köklü yer edinerek sağlam adımlarla ilerliyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ