Altın bu fiyatlardan alınır mı? 30 yıllık ekonomistten altın değerinde tavsiyeler! Altın bu fiyatlardan alınır mı? 30 yıllık ekonomistten altın değerinde tavsiyeler!

Ziraat Bankası, eylül ayında müşterilerine 5 bin TL’ye kadar para iadesi imkanı tanıyor. Bankkart kullanıcıları, beyaz eşya, elektronik ve giyim sektörlerinde belirlenen tutarlarda yaptıkları harcamalarla bu fırsattan yararlanabilir. Kampanya 30 Eylül’e kadar geçerli olacak.

Ziraat Bankası, eylül ayı kapsamında düzenlediği bazı kampanyalarının yarın sona ereceğini ve bu nedenle belirlenen dört kampanyaya katılan müşterilere 30 Eylül’e kadar toplam 5 bin TL para iadesi yapılacağını açıkladı. İşte kampanya detayları…

Her ay düzenli olarak yaptığı kampanyalarına eylül ayında da yenilerini ekleyen Ziraat Bankası, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine indirim, Bankkart Lira ve artı taksit gibi olanaklar sağlıyor.

Ziraat Bankası, son olarak yaptığı duyuruda eylül ayı kapsamında düzenlediği 2 kampanyasının 30 Eylül’de sona ereceğini ve yarına kadar bu kampanyalar dahil 2 kampanyaya daha katılan müşterilere toplam 5 bin TL para iadesi yapılacağını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI 5 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, 30 Eylül’e kadar Bankkart ile beraber Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya & Elektronik Eşya sektörlerinden bir kerede gerçekleştirilecek 5 bin lira - 19 bin 999 lira arasındaki harcamaya 250 lira, 20 bin lira ve üzeri harcamaya bin lira Bankkart Lira verilecek.

Bununla beraber, 30 Eylül’e kadar Bankkart ile beraber giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinden Bankkart POS'undan farklı günlerde ve bir kerede gerçekleştirilecek her 2 bin 500 lira - 4 bin 999 lira arasındaki harcamaya 250 lira, her 5 bin lira ve üzeri harcamaya 500 lira, toplam bin lira Bankkart Lira hediye edilecek.

Aynı zamanda, 5 Ekim’e kadar Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği sayesinde Pazarama Tatil'de gerçekleştirilecek 20 bin lira ve üzeri otel rezervasyonunuzda 1.500 lira indirim olanağı verilecek.

Son olarak, 31 Ekim’e kadar Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği sayesinde obilet mobil uygulaması üzerinden bir kerede gerçekleştirilecek 1.500 lira-7 bin 499 lira arası otel rezervasyonlarında 300 lira, 7 bin 500 lira ve üzeri otel rezervasyonlarında 1.500 lira indirim verilecek.

Kaynak: Haber Merkezi