VAN

Kimler geldi, kimler gitti? İşte Vanspor’da transfer raporu

Önümüzdeki sezon TFF 2.Lig Kırımızı mücadele edecek olan Vanspor teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam’ı getirirken iç ve dış transfer dede önemli isimleri kadrosuna kattı. 2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor iyi bir kadro kurarak yıllardır özlemini çektiği 1.Lig’e çıkmak istiyor. Transfer çalışmaları kapsamında iç transferde 10 isim ile yeniden anlaşırken dış transferde de 13 ismi kadrosuna kattı. İşte Vanspor’un transfer raporu…

Abone Ol

Yeni sezonda teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam'ın getiren Vanspor, güçlü bir kadro kurarak yıllardır özlemini çektiği 1.Lig’e çıkmak istiyor. Yeni sezonun yapılanmasının çalışmalarına hız veren Vanspor, kadrosuna önemli isimleri katarken iç transferde 10 dış transferde de 13 oyuncu olmak üzere 23 isim ile anlaştı. İşte Vanspor’da transfer raporu…

VANSPOR 23 İSİM İLE ANLAŞTI

TFF 2.Lig’de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalırken yeni sezona hazır girmek isteyen Vanspor Kayseri’de kampa girerek güç depoluyor. Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında iç transferde 10 isim ile yeniden anlaşan Vanspor dış transferde de 13 ismi kadrosuna katarak toplamda 23 transfer yaptı.

İŞTE VANSPOR’UN İÇ TRANSFERDE ANLAŞTIĞI İSİMLER

Vanspor iç transferde önemli isimlerle yeniden anlaşarak önemli oyuncuları elinde tutmayı başardı. İç transfer çalışmaları kapsamında;

Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantığ Temel ve Erdem Seçgin ile anlaştı.

İŞTE VANSPOR’UN DIŞ TRANSFERDE KADROSUNA KATTIĞI İSİMLER

Transfer çalışmaları kapsamında Vanspor;

Kırşehir’den 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Sergen Yatağan ile 1 yıllık, sözleşme imzalarken Yeni Mersin İdman Yurdu’ndan ise 23 yaşındaki santrafor oyuncusu Fuat Bavuk’u kadrosuna kattı. Amedspor ile anlaşan kaleci Nurullah Aslan’ın yerine Yeni Malatyaspor'dan 25 yaşındaki kalecisi Abdulsamed Damlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. İstanbul Başakşehir’in 19 yaşındaki stoper oyuncusu Ayberk Kaygısız’ı kadrosuna katan Vanspor, Altınordu'ndan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Devrim Taşkaya ile 1 yıllık sözleşme, Çorum FK'dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Massis Gülük ve Bodrum FK'dan 33 yaşındaki sol bek Eren Albayrak ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Iğdırspor’a transfer olan Bekir Can Kara ile yeniden anlaşmaya varan Vanspor, Forvet bölgesine Trabzonspor’dan Batuhan Kör’ü kadrosuna kattı. Vanspor; Iğdırspor’dan Mert Örnek, Kocaelispor’dan Yusuf Abdioğlu ve son olarak ta Pazarspor’dan genç stoper Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

İSİM VE FORMA SPONSORLARI

Vanspor Futbol Kulübü, önemli bir adım atarak isim sponsorluğu konusunda Artı Değer İnşaat ile anlaştığını duyurdu. İsim Sponsoru Artı Değer İnşaat olurken, Gögüs reklam sponsoru Turgut Fırat, Sırt Reklam Sponsoru Reform İnşaat, Kol Reklam Sponsoru İmaj Altyapı ve üst yapı ve Şort reklam sponsoru ise Çevre İnşaat Mühendislik oldu.

 

VANSPOR 3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Yeni sezon hazırlık kampını Kayseri’de geçiren Vanspor 3 hazırlık maçı yapacak. Bu kapsamda; bugün (07.08.2024) Osmaniyespor ile hazırlık maçı yapacak olan Vanspor, 10.08.2024 (Cumartesi) günü ise Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile hazırlık maçı yapacak. Yeni sezonun son hazırlık maçını ise 14.08.2024 (Çarşamba) günü Adana 01 FK ile yapacak ve kamp sürecini tamamlayarak Van’a dönecek.