Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde yaşanan vahşet, Türkiye’yi dehşete düşürdü. Babasının kaybolduğunu öne sürerek jandarmaya başvuran şüphelinin çelişkili ifadeleri üzerine başlatılan soruşturmada, 55 yaşındaki Y. A.’ın öldürüldüğü, cesedinin parçalara ayrıldıktan sonra evin eklentisindeki tuvalete gömüldüğü belirlendi.

KAYIP İHBARI CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI

Edinilen bilgilere göre, 25 yaşındaki Ö.A., babası Y. A.’dan haber alamadığını söyleyerek kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada şüphelinin ifadelerindeki çelişkiler dikkat çekti. Bunun üzerine ev ve çevresinde yapılan aramalarda, babanın parçalanmış cesedi evin eklentisindeki tuvalete gömülü halde bulundu.

OLAYLA İLGİLİ 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Belediye başkanının aracına silahlı saldırı düzenlendi!
Belediye başkanının aracına silahlı saldırı düzenlendi!
İçeriği Görüntüle

Cinayetle ilgili Ö.A.'nın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli gözaltına alındı. Kimliği tespit edilen bir kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturmanın tüm yönleriyle titizlikle devam ettiği bildirildi.

Kaynak: SABAH GAZETESİ