GÜNCEL

Jandarma Genel Komutanlığına yeni atama! İşte yeni atanan isim...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararıyla birçok kurumda görev değişikliği yaşanırken yeni atamalar yapıldı. Resmi Gazete kararına göre; Jandarma Genel Komutanı ve 83 General ve Albayın ise görev yeri ve pozisyonu değiştirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda da birçok isim terfi ettirilirken 5 Amiralin ise görev yeri değiştirildi. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte atamaların tam listesi…

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre; Jandarma Genel Komutanlığı’nda ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda yeni atamalar, görev değişimleri ve terfiler yaşandı. Atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. İşte yeni atamalar ve görevden almalar…

JANDARMA GENEL KOMUTANI DEĞİŞTİ

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında önemli görev değişiklikleri yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte; Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin yaş haddinden dolayı emekli edilirken Orgeneral Ali Çardakçı atandı.

Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığında; mensup 1 Korgeneral, 2 Tümgeneral, 3 Tuğgeneral ve 16 Albay bir üst rütbeye terfi ettirilirken 83 General ve Albayın ise görev yeri ve pozisyonu değiştirildi.

5 AMİRALİN İSE GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Sahil Güvenlik Komutanlığına; mensup 1 Tümamiral, 1 Tuğamiral ve 1 Albay bir üst rütbeye terfi edilirken, 5 Amiralin ise görev yeri değiştirildi.

HIRVATİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİNE HAYRİYE NURDAN ERPULAT ALTUNTAŞ

Hırvatistan Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 3 ve 3’üncü maddeleri gereğince Göç Politikaları ve Vize İşlemleri Genel Müdürü Hayriye Nurdan Erpulat Altuntaş atandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI DEVLET ARŞİVLERİ BAŞKANLIĞINA YENİ ATAMA

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığına Coşkun Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanlığına açık bulunan Başmüfettişliğe Bünyamin Kırbıyık, Toprak Mahsulleri Ofisinde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Osman Yıldız, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliğine Yener Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığına Muhammet Ahmet Tokdemir atandı.

İŞTE ATAMALARIN TAM LİSTESİ