VAN

İşte Van’da kaybolan Rojin’in yurttan son çıkış görüntüleri…

Van'da 13 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Rojin’i arama çalışmalarından şu ana kadar henüz bir sonuç alınmazken Rojin Kabaiş’in yurttan çıkışının son görüntüleri ortaya çıktı.

Abone Ol

Türkiye Van’da kaybolan 21 yaşındaki Van YYÜ öğrencisi Rojin Kabaiş arıyor. Van’da 7 Eylül’de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inen Rojin Kabaiş'ten günlerdir haber alınmazken Rojin Kabaiş’in yurttan son çıkış görüntüleri ortaya çıktı.

ROJİN SAHİLDE VAN GÖLÜ'NÜ SEYRETTİ

Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Rojin Kabaiş, yolda annesiyle cep telefonuyla görüntülü görüşürken bir büfeye uğrayıp ardından Van Gölü sahiline inerek bir süre bankta oturarak Van Gölü'nü seyrediyor. Daha sonra kamera açısından 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’ten bir daha haber alınamadı. Rojin’i arama çalışmalarında 13’üncü güne girilirken şu ana kadar yapılan aramalarda, hiçbir ize rastlanmadı.

İŞTE VAN’DA KAYBOLAN ROJİN’İN SON GÖRÜNTÜLERİ

Van 13 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arıyor. Rojin Kabaiş'e telefonla ulaşamayan arkadaşları, 28 Eylül'de saat 12.00 sıralarında polise haber verdi. Rojin Kabaiş'in 27 Eylül'de saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahili'ne çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının olumsuz yanıt verdiği tespit edildi.

Rojin ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken Rojin Kabaiş’in yurttan son çıkış görüntüleri ortaya çıktı.

İşte o görüntüler;

Loading...