VAN

İş insanı Zahir Kandaşoğlu Van için dert yandı!

Geçmiş yıllara oranla eskisi gibi turist çekemeyen Van turizmde geriye sarmaya devam ediyor. Son yılların en kötü yaz sezonunu yaşayan Van’ın bu durumuna bir tepki de Vanlı iş insanı Zahir Kandaşoğlu’ndan geldi. İş insanı Kandaşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Van’ın kıymetinin bilinmemesinden dert yandı.

Abone Ol

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Van’ın kıymetinin bilinmemesinden dert yandı.

“VAN’IN KIYMETİ BİLİNMİYOR”

İş insanı Kandaşoğlu paylaşımında tarihi yapıları ve coğrafyasına rağmen kentin kıymetinin bilinmediğini dile getirerek, “7000 yıllık tarihî ve birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan, Türkiye’nin ilk başkenti olan dünyanın en harika coğrafyasına sahip Van’da yeryüzüne çıkarılmamış yeraltında bulunan eserler var. Çok büyük hazineler var. Eskiden tüm dünyadan turistler bu değeri, paha biçilmeyen kelebekleri yakalamak için Van’a geliyorlardı. Bakmayın, Van’ın kıymetini bilmiyoruz. Bambaşka bir coğrafyaya sahip bir kent” ifadelerini kullandı.