Bu konuda yapılan uyarı bilgilendirmesine İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay ile Cevdet Altındağ, İpekyolu Belediyesi Encümenleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelleri katıldı. Temiz bir İpekyolu için hep birlikte hareket eden İpekyolu Belediyesi çöp çıkarma saatlerini her akşam 21.00 ile 23.00 arasında belirledi. Çöp poşetlerinin ağzı kapalı ve düzgün bir şekilde çöp toplama alanlarına bırakılması gerektiğini bildiren ekipler doğayı temiz tutarak sağlıklı bir yaşam için katkıda bulunmayı ve en iyi temizliğin kirletmemek olduğunu belirtti.

“ÇÖP SAATLERİNE UYMALIYIZ”

Baba oğul dağda mahsur kaldı: İmdadına itfaiye ekipleri yetişti! Baba oğul dağda mahsur kaldı: İmdadına itfaiye ekipleri yetişti!

Belirtilen saatlere uymayan bina, işyeri ve site yönetimleri hakkında gerekli işlemler yapılacağını bildiren İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları, “Güzel kentimize değer katmak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla çöp saatlerine uymalıyız. Amacımız, halkımıza daha iyi ve verimli hizmet sunmaktır. Bu konuda değerli halkımızın desteklerini bekliyoruz. Belirtilen saatlere uymalarını rica ediyor, cadde ve sokaklarda çöp toplama işlemi tamamlandıktan sonra kesinlikle çöp çıkarmamalarını önemle istirham ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundular.

Temiz ve düzenli bir çevre için tüm halkla iş birliği ve duyarlılık içinde çalışmalarını yürüten İpekyolu Belediyesi uygulamaya uyan ve uyacak olanlara teşekkür etti.

Kaynak: Basın Bülteni