SPOR

İpekyolu Belediye Kadın Voleybol Takımı, Silopi Gelişim Spor’u 3-0 yendi

İpekyolu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Silopi’de gerçekleşen heyecan dolu karşılaşmada Silopi Gelişim Spor’u 3-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde mücadele eden takım, bu zaferle birlikte şampiyonluk hedefine daha da yakınlaşmış oldu.

Abone Ol

Maçın başlama düdüğüyle birlikte İpekyolu ekibi, üstün bir performans sergileyerek rakiplerini etkili oyunuyla dize getirdi. İlk setten itibaren ritmini bulan takım, güçlü savunma ve etkili hücumlarıyla göz doldurdu.

Maç sonrası yapılan açıklamalarda, takım koçu, oyuncuların sergilediği mücadeleci ruhu ve takım uyumunu övgüyle değerlendirdi. "Bugün sahada harika bir performans sergiledik. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ve bu galibiyet bizim için çok değerli" dedi.

Bu galibiyetle birlikte İpekyolu Kadın Voleybol Takımı, ligdeki hedeflerine daha da yaklaşırken, gözler bir sonraki maça çevrildi. Takım, önümüzdeki karşılaşmalarda da aynı performansı sürdüreceğini göstererek, şampiyonluk yolundaki kararlılığını pekiştiriyor.