ŞEHRİVAN HABER - Apple'ın merakla beklenen yeni işletim sistemi iOS 18, Türkiye'deki iPhone kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye saatiyle dün akşam saat 20.00’de iPhone kullanıcıları telefonlarını güncelleyerek İOS 18 güncellesinin yeni özelliklerinde yararlanabilecekler. Peki, iOS 18 güncellemesini hangi iPhone modelleri alacak? İşte İOS 18 güncellemesini alacak iPhone modelleri

İOS 18 BU AKŞAM SAAT 20:00'DE YAYINLANACAK

Apple’ın merakla beklenen iOS 18 güncellemesini Türkiye saatiyle dün akşam saat 20.00’de yayınlayacak. Kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak yenilikler yapan Apple güncelleme ile performans iyileştirmeleri ve yeni özelliklerle cihazların daha verimli çalışmasını sağlayacak.

EN BÜYÜK İOS GÜNCELLEMESİ

İOS 18, güvenlik ve gizlilik konularında da önemli adımlar atıyor. Yeni güncelleme, kullanıcı verilerini daha iyi koruyacak ve cihazların güvenliğini artıracak yenilikler içeriyor. Ayrıca, kişiselleştirme seçenekleri sayesinde kullanıcılar, cihazlarını kendi ihtiyaçlarına göre daha esnek bir şekilde ayarlayabilecekler. Spotlight araması, işletim sistemi genelinde daha fazla bilgi içerecek ve Mesajlar, mesajların içeriğine göre otomatik tamamlama cümleleri ve ayrıca özel emoji oluşturabilecek.

İşte İOS 18 güncellemesini alacak iPhone modelleri…

İphone 15

İphone 15 Plus

İphone 15 Pro

İphone 15 Pro Max

İphone 14

İphone 14 Plus

Mars'ın ayrıntılı ve renkli haritası paylaşıldı Mars'ın ayrıntılı ve renkli haritası paylaşıldı

İphone 14 Pro

İphone 14 Pro Max

İphone 13

İphone 13 Mini

İphone 13 Pro

İphone 13 Pro Max

İphone 12

İphone 12 Mini

İphone 12 Pro

İphone 12 Pro Max

İphone 11

İphone 11 Pro

İphone 11 Pro Max

İphone Xs

İphone Xs Max

İphone Xr

Iphone Se 2

İphone Se 3

Muhabir: NECMETTİN DURSUN