İstanbul, Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde yaşanan vahşi olaylarla sarsıldı. Kasap olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Semih Çelik, ilk olarak Eyüpsultan ilçesinde saat 15.30 sıralarında Ayşenur Halil'i (19) bu olaydan yarım saat sonra ise Fatih ilçesinde İkbal Uzuner'i (19) başını keserek öldürdü. . Peki, İkbal Uzuner kimdir, neden öldürüldü? Bu kan donduran olayların perde arkasında neler var? İşte detaylar…

İstanbul’da dün akşam saatlerinde meydana gelen olay, herkesin bir kez daha nutku tutulmasına neden oldu. İstanbul Fatih'te Semih Çelik, önce İkbal Uzuner'in kafasını kesti ve ardından surlardan atlayarak kendini öldürdü.

İKİ KADINI ÖLDÜRDÜ

Kasap olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Semih Çelik, ilk olarak Eyüpsultan ilçesinde saat 15.30 sıralarında Ayşenur Halil'i (19) bu olaydan yarım saat sonra ise Fatih ilçesinde İkbal Uzuner'i (19) başını keserek öldürdü. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, eski sevgilisi olduğu belirtilen İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik surlardan atlayarak yaşamına son verdi.

TEKNOFEST üçüncü gün etkinliklerle sürüyor! Van’da da olsa nasıl olur ama… TEKNOFEST üçüncü gün etkinliklerle sürüyor! Van’da da olsa nasıl olur ama…

İKBAL UZUNER KİMDİR?

İkbal Uzuner, Fatih'te, Semih Çelik tarafından kafası kesilerek öldürüldü. Uzuner'in 19 yaşında olduğu öğrenilirken olay dün (05.10.2024) 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik surlardan atladı. Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı.

SEMİH ÇELİK KİMDİR?

Semih Çelik, İstanbul’da yaşayan ve "kasap" olarak çalışan 19 yaşında bir gençtir. Yapılan araştırmalara göre, Çelik’in üç ayrı suç kaydı bulunmakta ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirlenmiştir. Daha önce farklı hastanelerde tedavi gördüğü ve beş ayrı psikolojik kaydının olduğu ortaya çıkan Çelik, ne yazık ki 19 yaşındaki iki genç kadının hayatını vahşice sonlandırdı.

İKBAL UZUNER NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Öte yandan Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olduğu, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şuanki kız arkadaşı olduğu öne sürüldü.

Kaynak: ŞEHRİVAN-EKONOMİM.COM-OSMANCIK HABER