Eylül ayının sonlarına yaklaşırken ekmek fiyatlarına yeni bir zam yapıldı. 21 Eylül itibariyle, 200 gram ekmek fiyatı 9 TL olarak belirlendi. Vatandaşlar, fırıncıların ekmek fiyatlarına dair açıklamalarını takip ediyor.

Yurt çapındaki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar fırıncılar odalarının ekmek fiyatlarına dair yaptığı açıklamaları yakından takip ederken, eylül ayının son günlerine doğru ilerlerken ekmeğe zam yapıldıkça yeni duyurular gelmeye devam ediyor. 

Ekmeğe Zam Geldi

Önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da ülke genelindeki farklı şehirlerde fırıncıların talepleri doğrultusunda ekmek fiyatlarında değişiklikler oluştukça fırıncılar ve unlu mamülleri odaları açıklamalarda bulunuyorlar. 21 Eylül itibariyle ekmek fiyatlarında değişiklik olup olmayacağı merak edilirken, bir zam haberi daha geldi. 

Selçuk Geçer önceden duyurdu! Yüzde 50 zam yolda Selçuk Geçer önceden duyurdu! Yüzde 50 zam yolda

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere 200 gramlık ekmeğin fiyatını 7,50 TL'den 9 TL seviyesine yükseldiği Nevşehir Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası tarafından açıklandı. Gerçekleşen zam neticesinde 200 gram ekmek 9 TL olurken, 400 gram papatya sade ekmek 18 TL, 200 gram pide sade 9 TL, 400 gram çiftli pide 18 TL, 80 gram Nevşehir simidi 7.5 TL, 80 gram susamlı simit 13 TL ve 200 gram simit ekmek susamlı 9 TL olarak belirlendi. 

200 gram ekmeğin fiyatı 1.5 TL’lik artış neticesinde 7,50 TL'den 9 TL seviyesine yükselirken, yurt çapındaki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar ekmek fiyatlarında değişiklik olup olmayacağını merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da ekmek fiyatlarında değişimler yaşanması halinde kamuoyu bilgilendirilecek. Bu durumda, eylül ayının son günlerine kadar fırıncılar ve unlu mamülleri odalarının, belediyelerin ekmek fiyat tarifelerine dair yayınlayacağı duyurular vatandaşlar tarafından yakından takip edilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ