GÜNCEL

Hayvan pazarında silahlı kavga: 1 ölü, 6 yaralı!

Türkiye bayram öncesi Şanlıurfa'dan gelen haber ile kahroldu. Kız alıp verme meselesi yüzünden aralarında husumet olan iki grup hayvan pazarında karşılaştı. Birbirine kurşun yağdıran husumetli iki grubun silahlı kavgasında 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Olay ile ilgili soruşturma devam ederken 1 kişi Jandarma tarafından göz altına alındı.

Abone Ol

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurban almak isteyenler hayvan pazarlarına akın etti. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde canlı hayvan pazarına kurbanlık almak için geldiklerinde karşılaşan husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada F.Y (49) hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. 2 ailenin arasında kız alıp verme meselesi nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Cep telefonu kamerasına da yansıyan kavga sonrası 1 şüpheli, gözaltına alındı.

Korkunç olay, sabah saatlerinde Hayriye Mahallesi’ndeki canlı hayvan pazarında meydana geldi. Aralarında kız alıp verme meselesi nedeniyle husumet bulunan 2 ailenin üyeleri, kurbanlık almak için geldikleri pazarda karşılaşınca tartışmaya başladı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI

Kısa sürede büyüyen tartışmada iki grup tabancalar ile birbirine ateş açtı. Silahlı kavgada, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği ve olayla ilgisi bulunmayan F.Y yaşamını yitirdi, A.D. (59), V.D. (21), M.G. (69), M.E.H. (30), S.G. ( 53) ve M.E.K. (30) yaralandı.

Kavga cep telefonu kamerasına yansırken, ihbarla bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Faruk Yiğiter'in cenazesi, otopsi için morga gönderildi. Kavgaya karışan ve kaçmaya çalışan 1 kişinin jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.