2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor iyi bir kadro kurarak yıllardır özlemini çektiği 1.Lig’e çıkmak istiyor. İlk üç hafta oynanan maçlarda 7 puan toplayan Vanspor 4’üncü hafta evinde Elazığspor’u konuk edecek. 3 puanı hedefleyen Vanspor 3 hafta sonra taraftarıyla bir araya geliyor.

VANSPOR, ELAZIĞSPOR MAÇIYLA TARAFTARIYLA BULUŞACAK

Vanspor’un geçtiğimiz sezondan kalan cezası nedeniyle ilk maç Derince Belediyespor ile seyircisiz oynadı. Ligin ikinci haftasında Nazilli Belediyespor’a konuk olurken ligin 3’üncü haftasında ise Giresunspor’a konuk oldu. Vanspor ligin 4’üncü haftasında 22 Eylül'de oynanacak olan Elazığ maçıyla yeni sezonda taraftarıyla ilk kez buluşacak.

Volkan Demirel'den iddialı derbi açıklaması: Derbide net oynarım… Volkan Demirel'den iddialı derbi açıklaması: Derbide net oynarım…

HEDEF 3 PUAN

Elazığspor maçı 22 Eylül Van Atatürk stadında onayacak Vanspor 3 puan hedefi ile saha çıkıyor. Geçtiğimiz sezonda kalan kalan cezası nedeniyle ilk maç Derince Belediyespor ile karşılaşan Vanspor taraftarıyla bir araya gelemedi. Ligin 2 ve 3’üncü haftasında deplasmanda olması nedeniyle taraftarıyla buluşamadı. Önemli bir maça çıkacak olan Vanspor taraftar desteğini ile 3 puanı hedefliyor.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL