SPOR

Giresunspor-Vanspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar

Vanspor, ligin üçüncü haftasında Giresun temsilcisi Giresunspor deplasmanına konuk olacak. taraftarlar bu ritik maçın canlı yayınlanacağı kanalı merak ederken maçı canlı yayınlayacak kanal da belli oldu. Peki, Giresunspor-Vanspor maçı saat kaçta maç hangi kanalda? İşte maça dair tüm detaylar...

Abone Ol

ŞEHRİVAN HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücade eden Artı Değer Vanspor Futbol Kulübü (Vanspor FK) ligin üçüncü haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

İlk hafüta kendi evinde Belediye Derincespor'u 2-1 ile geçip ikinci hafta Nazilli Spor deplasmanından 3-0'lık skor ile ayrılan Vanspor, bir kez daha deplasman maçına çıkıyor. Üst üste ikinci deplasmanı için hazırlıklarını tamamlayan Vanspor FK, Giresun'a geçip maç hazırlıklarını tamamladı ve maçı beklemeye başladı.

İŞTE MAÇ TARİHİ VE SAATİ

Temsilcimiz Vanspor, 15 Eylül Pazar günü, saat 19:00'da Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Üçüncü maçta da galibiyet arayıp 9 puan ile evine dönme planları yapan temsilcimizin maçı naklen ve canlı olarak VAN TV ekranlarında yayınlanacak.

İŞTE MAÇ BİLGİLERİ