GÜNCEL

Gazzeli çocuğun isyanına kelimeler kifayetsiz kaldı!

7 Ekim tarihinde başlayan İsrail saldırılarıyla Filistin toprakları adeta kanla yıkandı. Hain saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bine yaklaşırken, saldırılardan kurtulmayı başaranlar ise hastalık ve açlık ile savaşıyor. İsrail'in Gazze saldırılarında yaşanan vaşheti aktaran Gazzeli küçük çocuğun o anlardaki isyanına ise kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Abone Ol

İsrail saldırılarıyla Filistin toprakları adeta kanla yıkandı. Hain saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin'e yaklaşırken, saldırılardan kurtulmayı başaranlar ise hastalık ve açlık ile savaşıyor. Gazzeli küçük çocuğun isyanı ise yaşan vahşeti gözler önüne serdi.

Sİyonist rejim Filistin'de zulme devam ediyor...Ekranlara gelen çocuk bunun en net kanıtı. Gazze'de çocukların gördüğü tek şey ölüm olunca küçük çocuğun ağzından "“Ölüp dinlenmek istiyorum” şeklinde boğazları düğümleyen bu cümle çıktı... Küçük çocuğun minik omuzlarında kaldırabileceğinden kat ve kat fazla yükün acısı her halinden belliyken o anlardaki isyanına ise kelimeler kifayetsiz kalıyor.