Tüm Türkiye'nin günlerdir umutla haber beklediği Narin'den 19 gün sonra acı haber gelmişti. Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Tüm Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin perde arkasını merak ederken gizli tanığın ifadesi ise ilk kez ortaya çıkarıldı.

GİZLİ TANIĞIN İFADESİNE A HABER ULAŞTI

Narin Güran cinayetiyle ilgili gizli tanık N.B.'nin korkunç ifadeleri ortaya çıktı. N.B., ifadesinde "Amca bana 200 bin TL teklif etti" dedi. Detayları A Haber muhabiri Mert Hacıalioğlu aktardı. Gizli tanık ifadesinin devamın "Narin'i çuvala koyarken boynunda kırmızılıklar gördüm." ifadelerini kullandı.

BU BİLGİLER İLK KEZ VE SADECE A HABER'DE

İşte gizli tanığın A Haber ekranlarına yansıyan tüm ifadesi:

N.B.'nin tüm ifadesi elime ulaştı. N.B.'nin sıva ustası olarak çalıştığını evli ve 6 çocuk babası olduğunu görüyorum. Neler yaptıklarını detaylı olarak anlatıyor. Çarıklı Mahallesi'nin trafik ışıklarının bulunduğu yerde bir kişinin dükkânına gitmiş orada borç ödemiş. Daha sonra şebeke suları kesik olduğu için köyün muhtarını aradım diyor suların akmadığını belirtmiş. Ben yetkilileri ararım demiş. Evimizin arasında yaklaşık 80-100 metre vardı aracımla çıktım sonra Salim Güran'ın geldiğini gördüm mezarlıktan Tavşantepe Mahallesi'ne doğru çıkan parke döşeli köyün iç yolunda Güran ile karşılaştım diyor. Burada içme suyu ile ilgili bir şey söyleyeceğini düşünerek bekledim diyor. Sonra muhtar aracından indi benim yanıma geldi ben de araçtan indim. Daha sonra aracın ön koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek bunu yok edeceksin dedi bana. Ben de gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı vaziyette hareketsiz şekilde yatan bir insan olduğunu gördüm. İnsan olduğunu görünce şaşırdım ve tereddüt ettim. Salim Güran bana hitaben aileni iyi düşün sana 200 bin TL para veririm dedi. Bu sırada etrafımızda kimse yoktu.

"BOYUN BÖLGESİNDE KIZARIKLIK VARDI"

Sonra bana aracında torba var mı dedi. Ben de aracın bagajından rengini hatırlamadığım bir çuval çıkartarak Salim'e verdim. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp çuvalın içerisinde birlikte koyduk. Bu esnada çocuğun üzerinde siyah tişört ve şort vardı. Üzerinde asılı küçük bir çanta vardı. Sağ kulağının arkasında boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı.

ADLİ TIP RAPORU İLK KEZ A HABER'DE

Narin'in cansız bedeninden 91 adet örnek alındı. Kaval kemiği muhafaza altına alınarak İstanbul'a gönderildi. Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Halit Turan, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili detayları anlattı.

İLK İTİRAF GELDİ

Aralarında aile üyelerinin bulunduğu 24 şüphelinin sorgusu devam ederken, soruşturma kapsamında alınan ilk ifadelere ulaşıldı. Sabah'ın haberine göre Narin'in katledilmesiyle ilgili ilk itiraf gözaltına alınan bir zanlıdan geldi. Dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildikten sonra gözaltına alınan zanlı sorgusunda "Muhtar (Amca Salim Güran) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm." dedi.

NARİN AMCANIN KIZI MI?

CNN Türk'ün haberine göre Narin'in tutuklu bulunan amcası Salim Güran'a mahkemede "Narin senin kızın mı?" sorusu yöneltildi.

91 NUMUNE ALINDI

Cinayetle ilgili önemli itiraf sonrasında soruşturma derinleştirildi. Yapılan otopsi işleminde Narin'in bedeninden 91 numune alındığı, çuvalda sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu, kemik parçalarının da İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildiği öğrenildi.

İTİRAFIN DETAYLARI A HABER'DE

Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman, A Haber canlı yayınında itirafa ilişkin ifadenin detaylarını açıkladı. Karaman, "Bir itirafçı ortaya çıktı. Muhtar olan amca Salim Güran, 21 Ağustos günü Narin'in ortadan kaybolduğu gün beni aradı. Yanına gittim Narin'in cesedi battaniyeye sarıldıydı. Arabanda çuval gibi bir şey var mı dedi. Çuval vardı çuvalı çıkardım cesedi çuvala koyduk sonra çuvalı alıp dere kenarına gömdüm." dedi.

ÖRNEKLER İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Karaman, "İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu merkez. Diyarbakır'daki bir şube. İstanbul'un teknik imkanlarıyla Diyarbakır'ın teknik imkanları bir değil. Bu yüzden cesetten alınan 91 örnek İstanbul'a gönderildi. Gelinen noktada şu anda top İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda. Genelde raporlar 15 gün içinde çıkıyor. Benim genel fikrim 15 güne hazır olur." ifadelerini kullandı.

ARACI GÖRÜLDÜ İTİRAF GELDİ

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Halit Turan, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili detayları anlattı: "N.B. isimli bir şüphelinin aracıyla cesedin bulunduğu bölgede daha önceden görüldüğü tespit edildi. Bu zanlı bunun üzerinde gözaltına alındı. Sorguda cinayetle ilgili çok önemli bir itiraf geldi. N.B. ifadesinde dedi ki 'Amca Muhtar Salim bana çuvalı verdi ben de çuvalı götürdüm dereye bıraktım' dedi. Bunun üzerine dün 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Bu itiraf sonucunda amca tekrar cezaevinden çıkarılarak yeniden sorgulanmaya başladığı öğrenildi.

Türkiye'nin en zengin 10 ismi belli oldu! İşte o isimler... Türkiye'nin en zengin 10 ismi belli oldu! İşte o isimler...

Otopsi raporu ile ilgili de yeni bilgiler geldi elimize. Narin'in cansız bedeninden tam 91 numune alındığı çuvalda sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu içerisinde kaval kemiğinin bulunduğu cesedin çürümeye yakın olduğunu öğrendik."

Kaynak: AHABER