SPOR

Ferdi Kadıoğlu Brighton'da! İşte sözleşme şartları ve detaylar

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için sarı-lacivertliler ile anlaşma sağladı. Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a 5+1 yıllık imzayı atarken sözleşme şartları, ödenen bonserveis ve alacağı maaşa dair detaylar belli oldu.

Abone Ol

Fenerbahçe ve Brighton, Ferdi Kadıoğlu transferi için anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere'ye gidecektir." denildi.

İNGİLTERE'YE GİTTİ!

Oyuncu ile daha önce el sıkışan Brighton, Fenerbahçe ile 30 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşmaya vardı. Milli oyuncu, sağlık kontrollerinden geçti ve İngiliz ekibiyle 5+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Ferdi, Brighton'dan yıllık 3.5 milyon euro kazanacak. Öte yandan transferin de resmi olarak açıklanması bekleniyor.

BONSERVİSİNİ KATLADI

Sarı-lacivertli kulüp, genç futbolcuyu 2018-2019 sezonunda Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euroya kadrosuna katmıştı. 24 yaşındaki sol bekin gittiği rakam ise 21'e katladı: 30 milyon euro…

İki ay süren görüşmelerin ardından iki kulüp arasındaki anlaşmalar tamamen olumlu sonuçlandı.