Tarih sayfası yenilendi: 90 yıllık rekor kırıldı! Tarih sayfası yenilendi: 90 yıllık rekor kırıldı!

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada Sevilla'ya 19 milyon 500 bin euroluk bonservis bedeli ödeneceği aktarıldı. Bu bedelin 4 sene içerisinde 8 taksite yayılacağı kaydedildi.

SÜPER LİG TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİ

Fenerbahçe, Galatasaray'ın 2000 yılında 17 milyon euro ile yaptığı Mario Jardel transferini geride bırakarak Süper Lig tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirmiş oldu.

FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA!

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız" denildi.

Kulüp ayrıca, "Faslı golcü oyuncu kendisini 5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Youssef En-Nesyri’ye ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçemize hoş geldin’ diyor, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

En Nesyri, 19.5 milyon euro bonservis bedeliyle Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu.

Kaynak: HABER 7.COM